Takip Et

SON DAKİKA

Çiş kavgası düğün bitirdi: 4 yaralı

16 Haziran 2014, Pazartesi 09:45

     


Aydın’da Seyhan Uludağ (21) ile Murat Sağanak’ın (25) düğününde kavga çıktı. Bıçakların çekildiği kavgada 4 kişi yaralandı. Kavganın düğüne davetli olmayan bir kişinin evin duvarına çişini yapması nedeniyle çıktığı öğrenildi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Ata Mahallesi 739 sokakta dün saat: 23.45 sıralarında meydana geldi. Çine İlçesi’nden Aydın’a gelin gelen Seyhan Uludağ (21) ile bir fabrikada işçi olarak çalışan Murat Sağanak’ın (25) mahalle arasında yapılan düğün töreninde iddiaya göre, düğüne davetli olmayan alkollü bir kişi evin duvarına çişini yaptı. Düğüne katılanların tepki gösterdiği kimliği belirlenemeyen genç ile çıkan tartışma çevrede ikamet eden mahalle sakinlerinin de olaya karışmasıyla büyüdü ve kavgaya dönüştü. Bir grubun sopa ve bıçaklarla kavgaya karışması sonucu, Çine’den düğüne gelen Enes Özdemir (17), Hilmi Yardım (41) ve Muammer Yardım (15) ile kavgaya karışan Ercan Karaca (18) yaralandı.

DÜĞÜNDEN GERİYE SANDALYELER KALDI

Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yerine gelen ambulanslar yaralıları Aydın Devlet Hastanesi, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ve Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kavga nedeniyle düğünden geriye kırılmış sandalyeler kalırken, polis hastanelerde de geniş çaplı önlem aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (CEM ULUCAN)







 
Son Eklenen Haberler