Takip Et

SON DAKİKA

İtfaiyenin nöbet değişiminde çıkan yangında ev kül oldu

12 Ekim 2016, Çarşamba 13:31

     


İncirliova’da itfaiye ekiplerinin nöbet değişimi sırasında çıkan yangında müstakil ev yanarak kül oldu. Mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinin yangına geç müdahale ettiğini öne sürerek görevlilere tepki gösterdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Acarlar Mahallesi 61 Sokak No 51’de bugün saat 08.00’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Melahat Bayrak ve aile fertleri dışarıda iken bilinmeyen bir nedenden dolayı evlerinde yangın çıktı. Evin iç kısmında başlayan yangın, çatıya da sıçrayarak binanın tamamen yanmasına neden oldu. Bayrak ailesinin sebze-meyve satmak için saat 03.00 sıralarında İzmir’e, evin en küçük oğlunun da evlerinin karşısında bulunan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'na gittiği öğrenildi.

NÖBET DEĞİŞİMİNE İTFAİYE ARACIYLA GİDİLİYOR İDDİASI

Mahalle sakinleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin her sabah 08.00 sıralarında nöbet değişimi için itfaiye aracıyla Efeler’e gittiğini, yerine gelecek olan personelin de tekrar itfaiye aracıyla Acarlar Mahallesi’ndeki görev yerlerine geldiklerini ve bu nedenden dolayı yangına geç müdahale edildiğini öne sürdü. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler