Takip Et

SON DAKİKA

Feci kazadan sağ kurtuldular

10 Ağustos 2017, Perşembe 11:58

     


Karacasu’da otomobil sürücüsü önüne çıkan arazi aracı ATV'ye çarpmamak için direksiyon kırınca duvara çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Yıldıray Dede (22) ve ATV'yi kullanan Nuri Yılmaz (69) yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Karacasu girişindeki TAK’ın bulunduğu seramik ustası Hamdi Kiriş’in evinin önünde meydana geldi. Yenice’den 45 NC 505 plakalı otomobili ile yola çıkan Yıldıray Dede (22), Karacasu girişindeki akaryakıt istasyonun bulunduğu rampada seyir halindeyken aniden önüne çıkan Dereköylü Nuri Yılmaz’ın (69) kullandığı ATV’ye çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, yolun karşısındaki Hamdi Kiriş’e ait evin bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü. Kazada, otomobilin altında kalan ATV sürücüsü Nuri Yılmaz ve otomobil sürücüsü Yıldıray Dede yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ambulansı ile önce Karacasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

ATM SÜRÜCÜSÜ OTOMOBİLİN ALTINDAN ÇIKTI

Kaza olduğu sırada kendisinin de otomobiline yakıt almak için durduğunu söyleyen sağlık görevlisi Osman Çiçek, “Büyük bir gürültü duyduk. Kaza yerine koşup geldiğimizde ATV sürücüsü otomobilin altından çıkıyordu. Araç altına almış ve öyle bir kazadan sağ çıkmaları mucize. Allah korumuş” dedi.

Bazı vatandaşlar, ehliyetsiz kullanılan ATV’lerin denetimsiz ve rastgele herkes tarafından kullanılmaması gerektiğini belirterek, buna bir sınırlama getirilmesini istedi.

AYNI YERDE İKİNCİ KAZA

Kazanın meydana geldiği Hamdi Kiriş’e ait evin bahçe duvarına geçen yıl da Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait Halk Ekmek aracı çarpmış ve araç sürücüsü kazadan yine hafif yaralı olarak kurtulmuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler