Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova'da motosiklet operasyonu

5 Aralık 2016, Pazartesi 13:46

     


Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak'ın kanuna aykırı motosikletlerin toplanmasına yönelik talimatlarının ardından, Germencik’ten sonra İncirliova’da da uygulama yapıldı. Evrakları incelenen motosikletlerden, eksikleri bulunan altısına el konuldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde motosiklet uygulaması yaptı. Yapılan denetimlerde trafik kurallarına uygun olmayan motosikletler trafikten men edilirken ehliyetsiz sürücüler hakkında da işlem yapıldı. Uygulamalar kapsamında abartılı egzoz, plakasız, tescilsiz, sigortası bulunmayan ve kasksız motosiklet kullanan sürücülere cezai işlem uygulandı. Polis ekipleri, eksik evrakı bulunan sürücüleri evraklarını tamamlamaları ve araçlarını dikkatli kullanmaları konusunda uyardı. Yasa gereğince park halindeki motosikletlere de müdahale edebilen polis ekipleri, uygulamanın devam edeceğini belirtti. Uygulamalar sırasında 6 motosiklet trafikten men edildi. Öte yandan bazı vatandaşlar, motosiklet bayilerinin satışı gerçekleştirmeden önce, eksik evrakları tamamlaması gerektiğini söyledi.

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, kanuna uymayan çok sayıda motosikletin neden olduğu rahatsızlıkların kendisine iletilmesi üzerine bu şikayetlerin giderilmesi için ilgili birimlere talimat vermişti. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler