Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de iki grup arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı

2 Ekim 2016, Pazar 23:13

     


Didim'de iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 2 kişi ağır yaralandı. Polis, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Altınkum Yalı Caddesi’nde bugün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında, iki arkadaş bir anda kanlar içinde yerde kaldı. Sol karın boşluğu, sırt kısmı ve vücudunun çeşitli yerlerinden olmak üzere 5 yerinden bıçaklanarak yaralanan İ.A. (22) ile karından ve göğsünden bıçaklanan H.G. (17), olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan İ.A. Aydın Devlet Hastanesi’ne, H.G. ise Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Yaralanan iki kişinin arkadaş oldukları, karşı grubun olaydan sonra kaçtıkları öğrenildi.

Polis, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çevre esnafın ifadelerine başvuran polis, Altınkum Yalı Caddesi’ndeki Mobese kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler