Takip Et

Yavuz Demirel’in ikinci şubesinde dev hizmet

30 yılı aşkın süredir kuaförlük yapan ve her geçen gün yenilenen kuaför Yavuz Demirel, “Değişime uzanan el” sloganıyla çıktığı bu yolda Aydın’ın gözdesi oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

36 yıldır Aydın’da kadın kuaförü olan Yavuz Demirel, “1975 yılında Aydın’da doğdum evli ve iki çocuk babasıyım. Mesleğe Forum kuaförde başladım. 2000 yılında kendi salonumu açtım. O günden bugüne bu sektörün içindeyim. İki salonumuz var. Biri Adnan Menderes Bulvarı’ında diğeri ise Mimar Sinan Mahallesi’nde. 24 yıllık işletme hayatım uzun bir yolculukla harika geçti. Hayal ettiğim birçok şeyi yapmayı başardım. Disiplin, sıkı çalışma, her daim yenilikçi olma zihniyetiyle her gittiğim eğitimden sonra tekrar işime aşık oluyorum. Bu benim yıllardır süregelen serüvende en önemli noktalar olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Yurtdışında mesleği ile ilgili birçok eğitime katıldığını söyleyen Demirel, “Eğitimler hiçbir dönemde bitmedi ve ben onlardan besleniyorum tabii ki modanın kalbi Paris modanın kalbi Milano o tür yerlerde de eğitimler alma fırsatlarımı oldu. En son hatta İtalya’da vaj eğitimi aldım yani ne demek bu, kişinin bütün görsel ile alakalı bir eğitim tabii ki burada renklendirme var burada moda var kesim var teknikler var her an yeniden güncellenmemiz gereken bir iş yapıyoruz zaten yoksa ilerleyemeyiz onun için eğitimler bence son derece önemli” dedi.

 

Mimar Sinan Mahallesi’ndeki şubesinde erkek şubesi ve gelinler için özel odaların bulunduğunu söyleyen Demirel, “Adnan Menderes Bulvarı’ndaki salonumuz aynen devam ediyor daha çok kuaför konsepti ama Mimar Sinan‘daki salonumuzda erkek bölümü ayrı Protez tırnak uygulama bölümü bayansal işlerin bölümü ayrı tabii ki asıl işimiz kuaförlük ama burada lazer var cilt bakımı var gelin bölümümüzü ayırdık mesela o da kişiselleşmiş bir servis oluyor aslında. Her geçen gün yenilenmeye devam ediyoruz. Evet asıl konu bu tabi, burası üç katlı bir yer olduğu için villa konseptinde olduğu için dolayısıyla burada bu bölümleri ayırmamız ve bu hizmetleri de eklememiz kolay oldu açıkçası” diye konuştu.

 

Düğün sezonun girmeden önce eğitimlere katılarak gündemi yakından takip ettiklerini belirten Demirel, “Bir kere bu çok hassas ve özel bir konu. Tabii ki biz her sene bununla ilgili sezona girmeden makyaj ve topuz eğitimleri alıyoruz. Gelin olacak kardeşlerimiz damat beyler öncelikle onları anlayabilecek kalitede ve yenilikçi olan işletmeleri tercih etmeli. Düğün salonları çok önemli. Kuaför çok önemli. Gelinliği ile ilgili olan tercih edecekleri yer çok önemli. Gelin hanımla öncesinde prova yapıyoruz, onunla tanışıyoruz ve gelin hanımın stresini en minimuma indirmeye çalışıyoruz” dedi. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.