Takip Et

SON DAKİKA

Seçilmiş başkan olarak göreve geldi

28 Mayıs 2022, Cumartesi 13:03

     


Zafer Partisi Yenipazar İlçe Teşkilatı’nın 1. Olağan Kongresini gerçekleştirildi. Atamayla göreve gelen Feride Özge Özcan, Zafer Partisi’nin seçilmiş ilçe başkanı oldu.

Zafer Partisi Yenipazar İlçe Teşkilatı’nın Olağan Genel Kurulu, ilçe binasında yapıldı. Kongreye, Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Ercan Arslan ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığına Ercan Arslan'ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporu gelir ve gider bütçelerinin görüşüldü genel kurulda, tüm gündem maddeleri kabul edildi.

Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, yaptığı konuşmada, “Yenipazar benim doğup büyüdüğüm ata topraklarım. Onun için burayı çok önemsiyorum. Partimizde görev alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve kutluyorum. Kısa zaman içinde ilçe yöneticilerimiz ile önümüzdeki süreçte parti programımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüp partimizin politikalarını halkımızla paylaşma çabası içerisinde olacağız. Hepinizin bildiği üzere Cumhuriyetin yüzüncü yılına bir kala bir dip dalganın Türk siyasi hayatını derinden etkileyeceği, bu dalganın Cumhuriyet değerlerini korumaya yönelik ama rengini milliyetçilikten alan bir dalga olacağı,toplumun tüm kesimlerince dillendirilmektedir. Bu dalganın Türk siyasi hayatına iktidar partisi olarak Zafer Partisi’ni ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ Bey’i de Türk Milleti’nin iradesini temsil noktasında yetkilendireceğini inanıyoruz. AKP’nin Cumhuriyet değerlerini hiçe sayan ve kendi Cumhuriyetini kurmaya yönelik adımlarını, Türk milletinin uyanmasına yönelik olarak halka anlatmaya ve uyandırma servisi görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

YENİ YÖNETİM

Genel kurula katılma hakkı bulunan üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Feride Özge Özcan Başkanlığındaki Zafer Partisi Yenipazar İlçe Teşkilatı Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Bahtiyar Kaplan, İbrahim Sabancı, Serdar Kaya ve Zülfü Özcan. Yedek Üyeliklerine de Yiğit Özen, Umut Özen ve Cansu Uludağ seçildi. (SERKAN SARAÇOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler