Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar’da bayrağı genç Başkan devraldı

4 Mart 2022, Cuma 12:54

     


Yenipazar Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri sandığa gitti. Yapılan Genel Kurul’da eki Başkan Nejdet Kaplan aday olmazken, odanın yeni Başkan Ferdi Bozkurt oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın seçimli Olağan Genel Kurulu, Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Kongreye, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, diğer meslek odalarının başkanları, muhtarlar ve şoför esnafı katıldı.

Divan Başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selehattin Çetindoğan’ın yaptığı genel kurulda, gündem maddeleri tek okunup oy birliği ile karara bağlandı. Daha sonra da seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde 116 üyenin 69’u oy kullandı. Eki Başkan Nejdet Kaplan’ın aday olmadığı ve başka adayın bulunmadığı seçimlerde Yenipazar Şoförler Odasının yeni Başkanı Ferdi Bozkurt oldu. Başkan Ferdi Bozkurt’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Asil Osman Arslan, Serkan Gündüz, M. Ali Cengiz, Uğur Dayıoğlu ve Fikret Güner.

Denetim Kurulu Asil Üyeler de Hulusi Kartal, Sefa Uslu ile Ali Yörükoğlu oldu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler