
Futbol Menejeri
Beraberlik sendromu
23 Ocak 2015, CumaTweet |
Aydınspor 1923, ilk yarıda karşılaştığı beraberlik sendromuyla bundan sonra inşallah karşılaşmaz. İlk yarı berabere kaldığımız hiçbir maçtan sonra sevinememiştik. 1 puan kazanmıyor, 2 puan kaybediyorduk. Çünkü, galibiyeti kaçıran taraf biz oluyorduk.
Fakat geçen hafta karşılaştığımız Menemen Belediyespor, şampiyonluğun en büyük adayıydı. Tek tesellimiz, iyi oynayıp Menemen’i sahadan silmemiz, çok iyi bir takım olduğumuzu göstermemiz oldu.
Geçen hafta oynanan Menemen maçı, Aydın’ımız için çok önemli ve Aydınspor 1923 takımımız için dönüm noktasıydı. Çünkü, bu maçı kazanırsak, rakiplerimize yaklaşacaktık.
Ayrıca, ilk yarı Menemen’e mağlup olduğumuz maçta bizimle dalga geçen ve 5 yıl önce bizi şaibeli bir şekilde Amatör Küme’ye düşüren takım, Menemen Belediyespor’du. Ve böyle bir maça ilk yarı eksikliğini büyük ölçüde hissettiğimiz santrafor, transferi yapılmayıp, transfer yapmak için yapılmış. Çok önemli bir maça santraforsuz çıkılmıştır. Yaptıkları transferlerden Ozan ve Onur’un takıma faydalı olacağına inanıyorum. Fakat, forvet sorununu çözemezseniz çok sıkıntı çekilir.
Sezon başı bu takım 4 veya 5 maçtan sonra bir daha yenilmeyeceğine ve tavan yapacağına Aydınspor 1923 taraftarı ve futbolcular inanıyordu. Of maçından sonra Trabzon’da otelde tüm futbolcular bundan sonra bir daha mağlubiyet almayacaklarına inanıyorlardı ve inançları doğru çıktı. Sezona başlarken en kötü play-off oynayacağımıza inanıyorlardı. İddia ediyorum ki iyi bir santrafor alındığı takdirde en az 6 veya 7 hafta arka arkaya galibiyet serisine başlayacaklarına inanıyor, Keçiören maçında başarılar diliyorum.
***
NOT: Amigo Semavi'nin ölüm haberi beni derinden üzdü. Semavi'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve Aydınspor camiasına başsağlığı diliyorum.
• Menajerlik...
• Aydınspor 1923
• Çıkmadık candan umut kesilmez
• Kaçan balık büyük olur
• Aydınspor 1923 şampiyonluk, Nazilli Play-Off umuduyla…
• Yağmurla coşan Aydınspor 1923
• Şampiyonluk havasına girmemiz gerekiyor
• Beraberlik sendromu
• İkinci yarıya başlarken Aydınspor 1923 ve Madranspor
• Veda zamanı
• Aydınspor 1923 kongreye giderken
• Transfer döneminde Aydın kulüpleri
• Aydınspor 1923'te sezon öncesi
• İncirliova ve Aydınspor 1923'te yeni dönem
• Bir sezonun ardından
• Aydınspor 1923'e kim başkan olacak?
• Futbolun adaleti
• Çine Madran'ı yalnız bırakmayalım
• Kongreye giderken Aydınspor 1923
• Mehmet Anbarlı
• Nazilli, Play-Off'a çıkabilecek mi?
• Büyükşehir'den beklentiler
• Adayların spora bakışı
• Aydınspor 1923 korkulu rüyadan kurtuldu mu?
• Aydın futbolunda unutulmaması gerekenler
• Aydın futbolunda gündem
• Aydınspor 1923’e ne oldu?
• Aydın Lobisi
• İkinci yarıda Aydın takımları
• Aydınlılara fırsat verilmeli
• Play-Off hedefi ortaya konmalı
• Aydınspor
• Antalya’dan izlenimler
• Aydın’ın amatör gönüllüleri
• 2013'te Aydın futbolu ve siyasetçiler
• 2. Lig ve BAL'da son durum
• Spor tesisleri açısından Aydın
• Sporda gündem
• Güzellikler ve yanlışlar