Takip Et

SON DAKİKA

Meriç Vural

Bugün de bir şey olmadı

16 Temmuz 2014, Çarşamba

     

İsrailli milletvekili Ayelet Shaked “ Teröristlerin anneleri de öldürülmelidir dedi.

Peki o bunu dedi de dünyada yer yerindenmi oynadı ? Hayır,çünkü artık umursamıyor kimse.Hele hele sınırlarına yakın değilse hiç umursamıyor.Herkes bir filmi seyreder gibi . Kimi duyarsız , kimi çaresiz...

Olan olduğu ile , ölen öldüğü ile kalıyor.

El Meyadin’de çıkan bir habere göre IŞİD militanları twitter üzerinden bir mesaj yayınlayarak,İsrail’e neden saldırmadıklarını açıkladı.Mesajda “ İsrail fitneye karışmadığı sürece onlara dokunmayacağız “ denildi .

Yahu şaşırmamak elde değil.Cami bombala,kafa kes,mezarları yık . Esirleri elleri bağlı at uçurumdan aşağı , sonra sağduyu mesajları yayınla . Tabi bu arada akla, madem bu adamlar sadece fitneye bulaşanlara dalaşıyorlar , o zamanTürkiye’nin ne fitnesini gördülerde elçilik çalışanlarını kaçırdılar diye sorular gelmiyor da değil.

Acaba bi söz verdikte yapmadıkmı ? Kimbilir...

Çin’de Uygur Türkleri’nin yaşadığı Şincan bölgesindeki bazı üniversite öğrencileri, BBC’ye (Bu da ayrı bir konu tabi, onların sorunlarını merak edenlerin biz değil de İngilizler olması ?)öğretmenleri gözetiminde yemek yemeye zorlanarak oruç tutmalarının önüne geçildiğini söyledi.

Dikkat ettinizmi ,dünyanın neresinde olduğuna bakmadan bir sürü konuya balıklama dalan büyüklerimiz,sorumlu Çin olunca suspus.Kalabalıklar diye döverlermi zannediyorlar acaba ?

Buraları böyle, peki oralarda insanlar nelerle uğraşıyorlar ;

Kanadanın Ontario eyaletine bağlı Hamilton Belediyesi Meclisi aldığı bir kararla,polis köpekleri ve atlarına taş ve şişe atan,taciz eden,korkutan,ürküten ve izinsiz dokunanlara 250 Kanada Doları (492 Lira) para cezası uygulaması başlattı.

Demekki adamların sıkıntıları da bu.Vatandaşları polislere ait at ve köpeklere yapmadık şey bırakmıyor ,hatta izinsiz dokunuyorlar.

Eee Toma’sı olmayan polisin, atına dokunurlar tabi...

Bu da birşeymi demek istiyorsanız size bir adres vereyim. İzlanda Haber Ajansı@izlandahaber

Yormayın kendinizi ben okuyayım sizin için .

Şu yazıyordu ;

Bu günde bir şey olmadı.İyi geceler.

Buna da şükür... (



Yazarın Tüm Yazıları

Ağaçtaki kurt

22 Ağustos 2014, Cuma

Zor günler...

5 Ağustos 2014, Salı

Bugün de bir şey olmadı

16 Temmuz 2014, Çarşamba