
BU KÖPRÜNÜN ALTINDAN DAHA ÇOK SU AKAR
23 Mart 2018, CumaTweet |
Süper Lig’de son 8 haftaya girildi. Lider Galatasaray 54 puanla lider, Başakşehir 53 puanla ikinci, Beşiktaş 50 puanla üçüncü ve Fenerbahçe 48 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Bu tabloda geri kalan haftalarda şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Başakşehir arasında geçecek gibi gözükse de fikstür ve ligde her takımın birbirinden puan alma iştahı ve kalitesi bu derenin altından daha çok suyun akacağı yönünde.
EN ZOR FİKSTÜR CİMBOM’UN
Deplasmanda Fenerbahçe’yle berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara almasa da geri kalan 8 haftada birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Milli maçlara verilen ara dönüşü önce Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Ligin 29.haftasında kendi evinde en yakın takipçisi Başakşehir’le karşı karşıya gelecek. Son derbisinde 31.haftada Beşiktaş’ı ağırlayacak. Ligin ilk yarısında Tudor yönetiminde bu maçlardan puan alamadı. Fatih Terim etkisini ve oyunundaki gelişimi sonuçları değiştirmeye yetebilir. Ayrıca lider olduğu için rakiplerine karşı diğer maçları kayıtsız geçmek şartıyla beraberlik lüksü de bulunuyor.
BAŞAKŞEHİR RAHAT AMA TECRÜBESİZ
Son 8 haftada oynayacağı tek büyük maç Galatasaray maçı. Ligin ilk yarısında son sekiz haftada sadece 5 puan kaybeden Başakşehir için belirleyici Galatasaray karşılaşması olacak gibi duruyor. Tüm maçlarını kazanabilecek güçte olsa da hem tecrübesizliği hem de taraftar gücünün olmayışı sürpriz puan kayıpları yaşamasına engel olabilir. Ayrıca yaşlı bir takım olduğunu da unutmamak gerekir.
BEŞİKTAŞ’IN KONSANTRASYONU BELİRLEYİCİ OLACAK
Ligin başından bu yana Avrupa müsabakaları nedeniyle de lige bir türlü gerçek temposunu veremeyen Kara-kartal birçok puan kaybı yaşadı. Son 8 haftada tek büyük maçı Galatasaray deplasmanı olsa da yaşanan sürpriz puan kayıpları endişe yaratıyor. Etkili oyununu bu sezon sadece birkaç maç rakiplerine net üstünlük kurarak oynayabilen Siyah-beyazlılar’ın rekorlar dolu Avrupa macerası son buldu. Bundan sonraki konsantrasyonu ve yedek kulübesinin katkısı belirleyici olacak. Milli maç dönüşü iki maç üst üste evinde oynayacak Beşiktaş 6 puan çıkarması halinde iyi bir hava yakalayacaktır. Beşiktaş ilk yarıda son 8 haftada 9 puan kaybetmişti.
FENERBAHÇE ARTIK ÇOK ZOR
Ligin başından bu yana bir türlü oyun temposunu yakalayamayan Fenerbahçe, kendi evinde ezeli rakibini yenmeyi başarsa hem yarışa dahil olacak hem de rakibinin tüm avantajını kaybetmesini sağlayacaktı. Başaramadı. Liderin 6 puan gerisinde oluşu ve ortaya koyduğu performans ümit vermese de ilk yarıda son 8 haftada 6 puan kaybetmişti ve ilk yarının son 6 haftasını 5 galibiyet 1 beraberlikle geçmişti. Geri kalan haftalarda hiçbir büyük maça çıkmayacak olan Sarı-lacivertliler tüm maçlarını kazansa da rakiplerinin aldığı sonuçlar belirleyici olacak. Aykut hocanın sürekli hakemlerden yakınması, camianın seçim havasında oluşu ve taraftarıyla olan kopukluğu işleri bir hayli zorlaştırıyor. -
• Kurtarılan sadece toprak değildi
• Anlamsızca
• Böyle Atatürkçülük Olmaz
• Seçimi Kaybettin
• Kime Oy Veriyoruz
• Bir Oy İçin
• Benim Elimden Gelen Bu
• Lokumlu Bisküvi
• Çocukların Teknoloji Bağımlılığında Ailenin Rolü
• BEKA
• 2500 liralık Mustafa Kemal kitabı
• Her yeni düşünce için sandığa gidelim mi?
• Teknoloji savaşını kaybedemeyiz
• Medya dönüşümü kendi içerisinde yapmalıdır
• DENİZ KURUDU
• DENİZ KURUDU
• Atatürk’ün spora verdiği önem
• Hayal etmezsek gerçekleşmez
• Ayaklar Barcelona gerisi virane
• YOBAZ
• ÖNCE BEN BATACAĞIM
• Bu bir devrim
• Taraftarın istediği olsun
• GÜNAH TARİHİN Mİ TARİHİ DEĞİŞTİREMEYENLERİN Mİ?
• SANDIĞA GİDERKEN
• BİZİM YARAMIZA KAÇ DİKİŞ GEREK ?
• ÖNCÜ ZİHİNLER GEREK
• KOÇ MU? YILDIRIM MI?
• BİRİNİ ÖZLÜYORUM
• BU KÖPRÜNÜN ALTINDAN DAHA ÇOK SU AKAR
• PARA, PARA, PARA
• EKRAN GÖRÜNTÜSÜ (SS) VE HİKAYELER
• GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ
• TAŞLARIN ALTINDA EZİLDİ
• ALKIŞLAR LUCESCU’YA…
• NE OLDUM DEMEMELİ NE OLACAĞIM DEMELİ
• GÜCÜMÜZ YETER Mİ ?
• ÇUVALDIZI ÖNCE KENDİMİZE BATIRALIM
• PROBLEM EYLEMLERDE DEĞİL ZİHİNLERDE
• 2 GÜNE 200 BİN TL ZARAR EDİLMİŞ
• YA BİR YOL BUL, YA BİR YOL AÇ, YA DA YOLDAN ÇEKİL
• Arda Turan Ya Savurur Ya Uçurur
• TRANSFER YAPABİLECEK MİYİZ?
• Beşiktaş
• TRABZONSPOR
• FENERBAHÇE
• GALATASARAY
• 2018’DEN DİLEKLERİM
• MEDİPOL BAŞAKŞEHİR
• ALT YAPI OYUNCULARI HANGİ MAÇLARDA OYNUYOR?
• GÜLLER ÇİÇEKLER, TAŞLAR SOPALAR
• DOĞRU TEKTİR
• RAKİPLERE KORKU TARAFTARA GÜVEN
• PERVASIZ KAVGALAR
• HAKEMLER…
• BU ADAM UÇUYORDU
• UNUTTUK
• Dikkat! Batıyoruz
• Dipsiz kuyu
• Yazık, çok yazık
• Kurt hoca Lucescu
• Büyüklük sahada olur...