Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet EREN

Didim Belediyespor'un yıldızları coşuyor..

18 Aralık 2014, Perşembe

     

Ne demiş Atalarımız. "İşleyen Demir Işıldar."

Didim Belediyespor'da 2014 yılında geceleri yıldız, gündüzleri ise Altıntaş oldu.

Gelelim Didim Belediyespor'umuzun hikayesine diyelim.

Ve başlayalım..

Didim Belediyespor, 2014 yılının ilk devrenin son karşılaşması olan İzmir temsilcisi lider Atillaspor'a konuk oldu.

Bölgesel Amatör Liğ'de 4'ncü yılını yaşayan Didim Belediyespor, 2014/2015 futbol sezonunda 8'nci grupta yer aldı. Grubunda Aydın ili ile birlikte İzmir, Manisa, Çanakkale ve Balıkesir temsilcileriyle amansız bir şampiyonluk mücadelesiyle start aldı.

2014'te Didim'de yeni seçilen Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay koltuğa otururken, Didim Belediyespor Kulübü Başkanı da turizm işletmecisi Bedri Altıntaş oldu. Yönetici arkadaşlarıyla yeni göreve geldiler. Yönetimde daha çok Meftun Demir'i gördük. Ayrıca kulübün tüm işlerini koşturan, en az yöneticiler kadar koşturan Serhan Seven kardeşimiz ile birlikte Cemil Eren'i unutmadık...

Deplasmanda ve kendi evimizde tribünleri dolduran taraftarlarımıza ve MAVİ ŞİMŞEKLER grubuna İsmail Evcimen ve arkadaşlarına tebrikler diliyorum. Daha çok tribünleri doldurmalıyız...

Bunun yanı sıra tekerleklerini Didim'in şampiyonluğuna döndüren Didim Seyahat'ten Süleyman Kılınç kaptanımıza, ekibin kahrını ve malzemeleri pırıl pırıl yapan Murat abiye selam olsun.

O günden bu güne gelindiğinde ilk devre sonunda Didim Belediyespor'umuzun, liğde şampiyonluğa oynayacağını kimsenin aklına bile gelmedi.

Bugün, sezon başında Teknik Direktör Ayhan Yıldız ve arkadaşları kaleci Antrenörü Halil Akkuş ile birlikte Alpaslan Başkaya ve Ali Rıza Gürbüz dörtlüsü teknik kadronun karesi oldular.

Ve futbolcu kadrosuna isabetli ve tecrübeli futbolcuları transfer ederken, eski futbolcularımızla birlikte mücadeleci, hırslı, azimli bir ekip yarattılar.

İsabetli transferleri gülüp geçenler, bugün rakip takımların ve diğer kulüplerin transfer listelerinde isimleri yazılmaya başladı.

Grubumuzda onlarca paraları akıtanlar Didim Belediyespor'u hayret ile izlediler.

İzmir Atillaspor Kulübü'nün 25 yaşındaki Başkanı büyük paralar harcasa da, ilk yenilgisini kendi saha ve seyircisi önünde alırken, futbolcuları 2 kırmızı kart görmesi ile birlikte sahadan 3-0'lık şok mağlubiyetle ayrıldılar.

Karşılaşmada Didim kalesinde güven veren Erman Balaban yine çok önemli kurtarışlarıyla arkadaşlarına "siz işinize bakın" dedi. Erman Balaban daha önceki yıllarda kalemizi koruyan "Keçi" lakaplı Murat Küçüker'den sonra 43 defa maşallah en iyi usta eldiven diyorum. Didim kalesinde kaleci Erman Balaban 3 gol, Yaşar Keleş ise 2 gol yedi. Rakiplerin sadece ilk devrede 5 golünü kendi kalesinde gördü.

Geri dörtlüde Burçin Görgen, Mustafa Kurcan, Salih Klavuz ile birlikte Ünal Erkeç, Ahmet Can Bulut ve Gökhan Bulut görev aldı. Burçin Görgen'in sahada hırsı, Mustafa Kurcan'nın tüm topları zamanında ısırması, usta ayak Salih Kılavuz da ikili mücadelelerde son noktaya koymasıydı. Ahmet Can Bulut'un frikik golleri şahane diyebiliriz. Ünal Erkeç ve Gökhan Bulut'un görev adamı olmaları Ziya Ayaz'ın duran topları füze gibi rakip filelere göndermesi bir harikaydı.

Ayrıca Ediz Özel efendiliğiyle sahada tecrübesini konuştururken, gününde olan bir Rıza Bulut rakip kalecilerin korkulu rüyası oldu. Attığı güzel goller, klas hareketler mükemmeldi. İzmirli Hakan Çorlak orta sahada amansız mücadelesine aferin diyorum.

İleri uçta Muhammed Sumaıla, Mehmet Emin Gülgü ile birlikte Hasan Durmaz görev verildiği karşılaşmalarda gol yollarında ayaklarımız oldu. Ganalı Muhammed Sumaıla Didim'in evladı oldu. Attığı goller ile birlikte Balıkesir'den aldığımız Mehmet Emin Gülgü'den ikinci yarı daha çok goller bekliyoruz. Profesyonel liglerin tozunu yutmuş Kütahyalı Hasan Durmaz'dan da ikinci yarı ilk on birde yer alması ve tecrübesini konuşturmasını istiyoruz.

Ve Ali Çetin, Tanju Başak, Orhan Yıldırım, Bursalı Sercan ile birlikte kalecimiz Yaşar Keleş onlarda ilk on birde oynamak için Ayhan Yıldız'dan görev bekliyorlar. Oyuna dahil oldukları süreler içinde emeklerini boşa çıkarmadılar..

Sonuç olarak Didim Belediyespor 2014/2015 Bölgesel Amatör Lig 8'nci grupta ilk devrede oynanan 13 karşılaşma sonunda namağlup takım olurken, kalesinde sadece 5 gol gördü. Puan sıralamasında ilk sırayı alan Manisa Büyükşehir Belediyespor ile ikinci sıradaki İzmir Atillaspor'un puanları 28 olurken, Didim Belediyespor da 27 puanla 3'ncü sırada yer aldı.

Bu sıralama sonunda ikinci devre 18 Ocak 2015 tarihinde start alacak. Şampiyonluğu göğüsleyecek futbol takımının ismini de nasip olursa hep beraber görmüş olacağız.

Bizim amacımız Didim Kaymakamımız İskender Yönden ile birlikte Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın belediyenin ve şehrin ismini taşıyan Didim Belediyespor'a maddi ve manevi tam destek olmalarıdır.

NEREDE.. Didim'de ekmeğini kazanan değerli zenginlerimiz,

NEREDE.. Duyarlı esnaflarımız,

NEREDE.. Bizden biri İngiliz spor sever dostlarımız,

NEREDE.. Didim spor severlerimiz,

NEREDE.. Didim gençliğimiz,

NEREDE.. Didim sivil toplum örgütleri, derneklerimiz,

Peki, Biz Neredeyiz..

İnşallah "Mavi Deniz, Şampiyon Didim"e tam destek desteklemelerini canı gönülden diliyorum. Şampiyonluğa koşan Didim Belediyespor camiası, ilk devredeki başarısını ikinci devrede sürdürebilmesi için herkesi yanı başında görmek istiyor. Kuruluşundan itibaren profesyonel liglerde henüz ismini yazdıramayan Didim Belediyespor'a 2015 futbol sezonunda şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.

Şunu unutmayalım ki, bir elin nesi var, iki elin sesi var..



Yazarın Tüm Yazıları

BAŞARIYA ALKIŞ TUTALIM, KARANLIĞI DA AYDINLATALIM...

24 Eylül 2017, Pazar

Didim Belediyespor’da neler oluyor!

3 Temmuz 2017, Pazartesi

The End / Son

19 Mayıs 2016, Perşembe

Doğukan Sal çocuk aşk olsun…

5 Mart 2016, Cumartesi

Didim Belediyespor'a güven

13 Şubat 2016, Cumartesi

Mücadeleye devam..

5 Şubat 2016, Cuma

Didim Belediyespor coşuyor, Didimliler bakıyor!...

27 Kasım 2015, Cuma

Didim'in başarısına sahip çıkılmalı

21 Kasım 2015, Cumartesi

Haydi hayırlısı diyelim...

30 Temmuz 2015, Perşembe

BAL'da perde kapandı

1 Mayıs 2015, Cuma

Albatros'un kanadı kırık...

26 Şubat 2015, Perşembe

Tatsız tuzsuz 3 puan

20 Şubat 2015, Cuma

İşte hendek, işte deve

12 Şubat 2015, Perşembe

One Minute Didim...

6 Şubat 2015, Cuma

Çan esti, Didim kesti...

4 Şubat 2015, Çarşamba

Didim Belediyespor attı, Erdekspor baktı

30 Ocak 2015, Cuma

Görünen köy kılavuz istemez...

22 Ocak 2015, Perşembe

Türk Antrenörü Allah'a Emanet...

14 Ocak 2015, Çarşamba

BAL'da kış molası

9 Ocak 2015, Cuma

Didim Belediyespor'un yıldızları coşuyor..

18 Aralık 2014, Perşembe

Evdeki hesap, sahaya yansımadı

11 Aralık 2014, Perşembe

Gittik-gördük-yendik...

3 Aralık 2014, Çarşamba

Didim Belediyespor'a sahip çıkmalıyız..

26 Kasım 2014, Çarşamba