Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet EREN

Gittik-gördük-yendik...

3 Aralık 2014, Çarşamba

     

Didim Belediyespor ile çıktığımız 11. hafta karşılaşması olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor deplasmanından alınan 3 puan ve 3 golün kahramanları Ahmet Can-Mehmet Emin ve Hasan Durmaz'ı kutluyorum.

Didim Belediyespor, ligde 20 puan ile ilk üç sıralamasında İzmir Atillaspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ardından mücadeleye devam ediyor. Geçen hafta kendi evinde oynadığı İncirliova Belediyespor’u 1-0 ile galip gelmesini bilmişti. İşte 20 puan ile deplasmana çıkan Didim Belediyespor ekibi, ev sahibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşısında sağanak yağmur altında sahada mücadele etti.

Karşılaşma öncesi Balıkesir Ali Hikmet Paşa stadını tam 20 yıl önce Kütahya Porselenspor’u 3. lige çıkarmıştık.

O günden bugüne, Balıkesir ve Ali Hikmet Paşaspor tesislerinde 6 adet sahayı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un tesislerini görünce ağzımız açık kaldı. Dileriz; Aydın ve ilçelerinde böyle önemli spor tesislerinin yapımını bir an önce görürüz.

Tabii ki. DİDİM'de suyunu ve havasını soluduğumuz yörede geç kalınmış, spora ve sporcuya yapılacak önemli “SOSYAL TESİSLER”in temelini görürüz.

Gelelim maçın 90 dakikasına. Yağmur ile birlikte mücadele ve zevkli bir karşılaşma izledik.

Didim Belediyespor'da 4 maçtır gol yüzü görmeyen Kaleci Erman Balaban’ı yine bu maçta galibiyette önemli bir rol oynadığını söylemek istiyorum. Erman Balaban ile birlikte defansta görev alan Burçin Görgen, Mustafa Kurcan, Ahmet Can ile birlikte Salih Kılavuz’u ayrıca kutluyorum. Defansın bel kemiği oldular. Top geçer, adam geçmez.

Sağanak yağmur altında ilk yarıda Dk.27'de Ahmet Can Bulut’un enfes frikikten attığı muhteşem golüne şahit olduk. Orta sahada Ünal Ergeç ile birlikte Hakan Çorlak ve Ziya Ayaz ise rakip Balıkesir ataklarını orta sahada basmadık yer kalmadı. Verilen görevi en iyi şekilde ellerinden gelen teri akıtmaya çalıştılar.

İleri uçta Muhammed Sumaila’nın arkasında tüm toplara sahip olan Rıza Bulut ve kardeşi Gökhan Bulut kale önünde rakibin korkulu rüyası oldular.

Muhammed Sumaila'nın Hakem Demokrat Özgür Güneş ile girdiği laf ebeliği Teknik Adam Ayhan Yıldız’ın canını sıktı. Muhammed Sumaila, Balıkesir defansını çok yordu. Galibiyette kaptan Rıza Bulut’un önemli katkısını gördük. Topu her alışında faul ile durduruldu.

İlk yarıda 1-0 netice ile soyunma odasına girildi. İkinci 45 dakikasında beraberliği yakalamaya çalışan ev sahibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, kalemizin önündeki atakları son olarak kaleci Erman Balaban’ın son dokunuşlarını izledik.

Mami'nin yerine giren golcü Mehmet Emin Gülgü’nün attığı ikinci golünü hazırlayan Salih Kılavuz altı pas içinde topu kafa ile indirdi. Pozisyonu takip eden Mehmet Emin Gülgü takımını 80'inci dakikada 2-0'a getirdi. Bu golden sonra saha kenarında bir değişik daha oldu. Ahmet Can Bulut yerine yine diğer bir golcümüz Hasan Durmaz oyuna girdi.

Karşılaşmanın son dakikalarında golcü Hasan Durmaz attığı güzel golüyle sağanak yağmur ile birlikte 90 dakika sonunda maçın skorunu 3-0’lık netice ile perdeyi kapamış oldu.

İşin son bölümünde teknik kadroda başta Ayhan Yıldız ve arkadaşları Halil Akkuş, Alpaslan Başkaya ve Ali Rıza Gürbüz’ü tebrik ediyorum. Ayrıca takımın malzemecisi rahatsızlanan Murat abiye geçmiş olsun.

Ve bizi sağ salim getirip götüren kaptan Süleyman Kılınç abimize sonsuz teşekkür ederim.

Sonuç olarak DİDİM BELEDİYESPOR sessiz ve derinden şampiyonluğa koşuyor. Ama Didimli sporseverler bilmeli ki, Didimspor adına “Belediye” eklemesine rağmen Başkan Bedri Altıntaş’ın çabalarıyla bugünlere geldiğine tanık oluyorum.

Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı maddi ve manevi yönden bir şeyler yapmasını dilerim.

Zira Didim gençliği ortada yok. Didim zengini ve esnafı ortada yok. Varsa da haber versin...

DİDİM halkı, 3.lige çıkmak istiyorsa biraz olsun DİDİM BELEDİYESPOR takımının yanı başında olmalıdır.



Yazarın Tüm Yazıları

BAŞARIYA ALKIŞ TUTALIM, KARANLIĞI DA AYDINLATALIM...

24 Eylül 2017, Pazar

Didim Belediyespor’da neler oluyor!

3 Temmuz 2017, Pazartesi

The End / Son

19 Mayıs 2016, Perşembe

Doğukan Sal çocuk aşk olsun…

5 Mart 2016, Cumartesi

Didim Belediyespor'a güven

13 Şubat 2016, Cumartesi

Mücadeleye devam..

5 Şubat 2016, Cuma

Didim Belediyespor coşuyor, Didimliler bakıyor!...

27 Kasım 2015, Cuma

Didim'in başarısına sahip çıkılmalı

21 Kasım 2015, Cumartesi

Haydi hayırlısı diyelim...

30 Temmuz 2015, Perşembe

BAL'da perde kapandı

1 Mayıs 2015, Cuma

Albatros'un kanadı kırık...

26 Şubat 2015, Perşembe

Tatsız tuzsuz 3 puan

20 Şubat 2015, Cuma

İşte hendek, işte deve

12 Şubat 2015, Perşembe

One Minute Didim...

6 Şubat 2015, Cuma

Çan esti, Didim kesti...

4 Şubat 2015, Çarşamba

Didim Belediyespor attı, Erdekspor baktı

30 Ocak 2015, Cuma

Görünen köy kılavuz istemez...

22 Ocak 2015, Perşembe

Türk Antrenörü Allah'a Emanet...

14 Ocak 2015, Çarşamba

BAL'da kış molası

9 Ocak 2015, Cuma

Didim Belediyespor'un yıldızları coşuyor..

18 Aralık 2014, Perşembe

Evdeki hesap, sahaya yansımadı

11 Aralık 2014, Perşembe

Gittik-gördük-yendik...

3 Aralık 2014, Çarşamba

Didim Belediyespor'a sahip çıkmalıyız..

26 Kasım 2014, Çarşamba