Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet ÇELİK

"Sabır Yılı Başlıyor"

26 Ağustos 2017, Cumartesi

     

Ertelenen kongreler, transfer yasağı derken Aydınspor'lu futbol severler için zor bir sezon başlıyor. Çoğunluğunu altyapı oyuncularının oluşturduğu genç ekibin başına daha önce Anadolu'nun bir çok şehrinde şampiyonluklar kazanmış, Ünal Karaman ve Raşit Çetiner gibi hocalarla çalışmış, genç oyunculara çok önem veren, Konya'nın "Mourınho"'su lakaplı Yavuz İncedal getirildi. Tercih bence çok yerinde.

Fakat Aydınspor 1923 için şu an taktik ve teknik konuşmak çok anlamsız olur. Çünkü Yavuz hoca takımla nispeten daha tanışamadan neredeyse maçlara çıkacak.Takım ne kamp yapabildi ne kros çalışabildi ne taktik. 1 haftalık idmanla Şanlıurfa deplasmanına çıkacak bu takım.

Şunu önemle vurgulamak istiyorum, sonuçlar ne olursa olsun hiç kimsenin ne bu oyuncu grubuna ne de bu zor zamanda Aydın'a gelerek takımın başına geçen sayın İncedal'a kötü söz söylemeye ve incitmeye hakkı yok. Hafta içi idmanda bunu hocaya da sordum. "Bu zor dönemde tüm koşulları bile bile Aydınspor'a imza attınız, bunun sonuçlarına katlanmayı göze alabildiniz mi?" dediğimde hocanın verdiği cevapla adeta mest oldum. 'Aydınspor gibi büyük camiaların yeri 3.lig veya 2.lig değil, bu takımlar çok daha iyi yerlerde olmalı' diyordu hoca. çok da doğru söylüyordu. işte size Türk futbolunun emekçi bir antrenörü. Dilerim Aydınspor 1923 camiası için 'SABIR YILI' nın sonu 'SELAMET YILLARI' olur.

Öte yandan diğer Aydın takımları için heyecanla yeni sezonu bekliyoruz.Nazilli bld.spor'un potansiyeli TFF 1.lig adına bizleri ümitlendiriyor.İyi bir başkan, iyi bir antrenör ve oyuncu grubuyla bunun hayalcilik olmadığını söyleyebilirim.

Bir parantezde Kuşadasıspor ve Sökespor için açalım. İki takımımızda 3.lig için kolları sıvamış durumdalar. Zaten 2 yıldır 3. lig in kapısından dönen Sökespor bu konuda oldukça istikrarlı.

Son olarak Aydın takımlarının 2.lig ve 3.lig maçlarını canlı yayınlamak için çaba gösteren Tv Den - Denge Medya grubuna spor severler adına teşekkur etmek istiyorum.Seyir zevki bol maçlar olsun... 



Yazarın Tüm Yazıları

Aydınlı antrenörleri duyan var mı?

22 Kasım 2017, Çarşamba

Ne zaman futboldan zevk alırız?

12 Kasım 2017, Pazar

GÖZÜMÜZ 'AYDIN'

22 Ekim 2017, Pazar

'66' VEYA '23' YOK. 'AYDIN' VAR

14 Ekim 2017, Cumartesi

NEREDE BU AYDIN'LILAR?

8 Ekim 2017, Pazar

DAİMA İLERİ BAKACAĞIZ

1 Ekim 2017, Pazar

FUTBOLDA BAŞARIYA VE ŞAMPİYONLUĞA ENDEKSLİ BİR MİLLET MİYİZ?

22 Eylül 2017, Cuma

TEBRİK VE TEŞEKKÜRLER

16 Eylül 2017, Cumartesi

BİR SEVİNÇ BİR HÜZÜN

9 Eylül 2017, Cumartesi

"Sabır Yılı Başlıyor"

26 Ağustos 2017, Cumartesi

Spordan

20 Ağustos 2017, Pazar

AYDIN OLARAK TÜRK FUTBOLUNUN NERESİNDEYİZ

12 Ağustos 2017, Cumartesi