Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor'un maçı Adnan Menderes Stadı'na alındı

30 Aralık 2021, Perşembe 19:53

     


Pazar günü saat 14.00’te oynanacak olan Aydınspor - Davutlar Belediyespor maçı, Adnan Menderes Stadı’na alındı. Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta ilk yarının son maçında, lider Aydınspor evinde Davutlar Belediyespor’u ağırlayacak. Hafta başında siyah-beyazlı yönetim, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) yaşanacak yoğunluk ve güvenliğin daha rahat sağlanması adına Pazar günü saat 14.00’te oynanacak maçın Adnan Menderes Stadı’na alınmasını istedi. Bu talebini önce olumsuz değerlendiren daha sonra olumlu cevap veren ASKF yönetimi, bir kereye mahsus maçın Adnan Menderes Stadı’nda oynanmasına karar verdi.

Alınan bu karar sonrası, siyah-beyazlı taraftarlara 2022 yılı öncesi en büyük hediye oldu. 11 yıl aradan sonra mabedi olan Adnan Menderes Stadı’na adım atacak olan siyah-beyazlılar, alınan kararın mutluluğunu yaşıyor. Alınan bu kararda Aydın’ın önde gelen bürokratlarının ve siyasilerinin de etkili olduğu öğrenildi.

10 BİN TARAFTAR BEKLENİYOR

İlk yarıyı galibiyetle ve lider bitirmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, şehrin dinamiklerini ve tüm Aydın halkını maça davet ediyor. Karşılaşmayı bine yakın seyircinin izlemesi bekleniyor. (SPOR SERVİSİ) 







 
Son Eklenen Haberler