Takip Et

SON DAKİKA

“Çine’de yeni bir kurs daha başlatıyoruz”

29 Aralık 2021, Çarşamba 16:19

     


Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, “İnsanlık tarihi kadar geçmişi bulunan, konsantrasyon ve sağlık açısından çok önemli bir branş olan Okçuluk Kursumuzu, 4 Ocak’ta ilçemizde başlatıyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye adına gururu yaşatan milli sporcular Mete Gazoz ile Yasemin Anagöz sayesinde yaygınlaşan ve okçuluğa olan merak gittikçe artıyor. Bu nedenle kendilerine gelen talepler ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na müracaat ettiklerini belirten İlçe Müdürü Ali Dinçer, Bakanlık bünyesinde görevli Antrenör Mustafa Ali Akbulut’un öncülüğünde Okçuluk Kurslarına ücretsiz olarak kayıtların başladığını belirtti.

Her tür spor aktivitesi için kursların Çine’de açıldığını dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, “İlçemizde daha önce judo, karate, jimnastik, voleybol, futbol başta olmak üzere tüm spor dallarında kurslarımıza başlamıştık. Okçuluk ile ilgili gelen talepler neticesinde İl Müdürlüğümüz ile Bakanlığımıza talepte bulunduk. Her zaman olduğu gibi devletimizin imkanlarını vatandaşımız ile buluşturmak istiyoruz. Bu nedenle, insanlık tarihi kadar geçmişi bulunan, konsantrasyon ve sağlık açısından çok önemli bir branş olan Okçuluk Kursumuzu, 4 Ocak’ta ilçemizde başlatıyoruz. Amacımız gençlerimizi sporu sevdirmek ve onların sağlık bir birey olarak yetişmelerini sağlamak. Aynı zamanda onları sigara, alkol ve uyuşturucu başta olmak üzere sosyal medya ve dijital bağımlılıktan uzaklaştırmak bizlerin asli görevidir. Bu kurslarımıza çocuk ve gençlerimizin yanı sıra tüm merak duyan halkımızda katılabilirler” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler