Takip Et

SON DAKİKA

"Futbolumuzu skora yansıtamadık"

28 Aralık 2021, Salı 11:56

     


Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Aydın ekipleri arasında yer alan Çine Madranspor, ligin ilk yarısında yaşadıkları şansızlıkların yanı sıra hak etmedikleri puan kayıplarına tepki gösteriyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk yarının son haftasında kendi evinde ilk devreyi 1-0 önde kapattıkları maçta Yatağanspor’ 3-1 yenilen Çine Madranspor’un ilk yarı hesapları tutmazken, taraftarlarını da hayal kırıklığına uğrattı.

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin rakipleri ile eşit şartlarda yarışmadıklarını söyleyerek, ”Ligin ilk yarısında bir takımın yaşayabileceği her türlü şansızlık ve haksızlığı yaşadık ama bu zor günleri atlatarak ligin ikinci yarısında toparlanacağız” dedi.

Erçin, şansızlıkları daha ligin ilk maçında İzmir deplasmanında Yeşilova maçında yaşadıklarını söyleyerek, ”Maç öncesi ısınmada 4 önemli futbolcumuzun aşı olmalarına rağmen prosedür gereği oynayamayacaklarını öğrenince eksi kadro ile bu maçta mücadele ettik. İyi oynamamıza rağmen bu maçı 1-0 kaybettik. Kendi sahamızda oynadığımız Alaçatı maçında, maçın son yirmi dakikasında futbolcumuz Mehmet Elma’nın sakatlanarak sahadan ambulansla hastaneye götürülmesinde yaşadığımız kaos ve maçın yüksek atmosferde oynanmasında futbolcu değişikliğinde yaşadığımız şansızlıkta son 15-20 dakikayı 10 kişi oynarken, bu maçı da 3-2 kaybettik. Koçarlı da oynadığımız Yıldzıspor maçı sonrası antrenörümüz Sunay Güneş, raporlardaki bir hatadan ceza kuruluna sevk edildi. Hakkımızı arayarak yaptığımız itiraz sonrası bu hatadan son anda dönüldü. Sökespor maçında son dakikada haksız penaltı golü ile bir kez daha iyi oynadığımız bir maçtan puansız ayrılırken, bu maçta stoperimiz Yunus cezalı duruma düşünce Efeler maçında hem Yunus hem de orta sahamızın başarılı ismi Adnan sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Lider Efeler karşısında da eksik kadromuza rağmen çok iyi mücadele ettik ama bu maçı da sahadaki mücadeleci futbolumuzu skora taşıyamayınca 2-1 kaybettik” dedi.

Sezon başında mütevazi bütçe ile kurdukları kadronun dar olmasının dezavantajlarını yaşadıklarını sözlerine ekleyen Erçin, ”Bu sezon transferde yaptığımız harcama 200 bin lirayı geçmez. Rakiplerimizin üç-dört futbolcusunun maliyetine biz bir takım kurduk. Ama tüm sporcularımız sahada yürekten, amatör bir ruhla profesyonel düşünce ile kazanmak için oynuyorlar. En büyük gücümüz futbolcularımızın her maçta sahada tüm enerjilerini ortaya koyarak mücadele etmeleri. Grubumuzda sahada doksan dakika boyunca en iyi mücadele eden takımlardan biriyiz. Sahada sergilediğimiz futbolun hakkı asla ligde bulunduğumuz yer değil. İkinci yarıda toparlanarak ligi iyi bir yerde tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler