Takip Et

SON DAKİKA

Çine Madranspor fırsat tepti: 1-3

27 Aralık 2021, Pazartesi 11:02

     


İki komşu ilçenin Bölgesel Lig randevusunda, sevinen Muğla temsilcisi Yatağanspor oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sakatlığı süren orta saha oyuncusu Adnan Erdem’den yoksun bir kadro ile sahaya İlkay, Mehmet Elma, Yunus,Ahmet Can, Kadir Canbaz, İhsan,Mehmet Dağlar, Burhan, Efe, Kerem ve Yasin on biri ile başlayan ev sahibi Çine Madranspor, ilk yarısnı 1-0 önde kapattığı maçta galibiyeti koruyamadı.

Denizli Bölgesi hakemlerinden Şeyma Haşlak, Hüseyin Asım Kılıç ve Taha Baştaş’ın yönettiği karşılaşmada santra ile birlikte ardı ardına geliştirdiği ataklarla oyunda üstünlüğünü ele geçiren ev sahibi 20. dakikada golle burun buruna geldi. Sol kanattan gelişen Çine Madran atağında topla ceza alanında buluşan Yasin’in şutu, önce sağ sonra sol direğe çarparak kaleci İsmail'de kaldı.

45. dakikada yine sol kanattan gelişen Çine Madranspor atağında topla buluşan Yasin, topu ağlara gönderdi: 1-0

İkinci yarıya daha derli toplu başlayan konuk ekip kontra ataklarla etkili olmaya başlarken, ev sahibi farkı ikiye çıkarmak için etkili olmaya çalıştı. Ancak 56. dakikada Yatağanspor kontra atağında Raşit skoru 1-1 yaptı.

67. dakikada gelişen Madranspor atağında Kadir Canbaz ceza sahasında kaleci İsmail ile karşı karşıya gelirken, plasesini kaleci İsmail filelere gitmekten son anda önledi.

Kaçan golün ardından gelişen konuk ekip atağında Raşit Gür bir kez daha rakip ağları havalandırdı: 1-2

Ev sahibi ekip beraberlik için yoğun baskı kurarken 86. dakikada Fuat attığı golle skoru 1-3 yaptı.

Çine Madranspor, zaman zaman üstün oynadığı maçtan puansız ayrılarak taraftarlarını üzdü. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler