Takip Et

SON DAKİKA

Eşin Grup Sökespor, Kemalpaşaspor'u Davutlar'da ağırlayacak

16 Aralık 2021, Perşembe 10:22

     


Söke Şehir Stadının zeminin bozuk olması nedeniyle iç saha arayışında olan Eşin Grup Sökespor’un talebi doğrultusunda Futbol Federasyonu, kırmızı lacivertlilerin Pazar günü oynayacakları Kemalpaşaspor maçının Davutlar Stadında oynanmasına karar verdi.

”SÖKESPOR’U YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Karşılaşmanın Davutlar'da oynanacak olması Davutlar Mahallesinde ayrı bir heyecan yaratırken, Davutlarspor Kulüp Başkanı İsmail Enver Tütüncü, Sökespor’u hafta sonu yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Karşılaşmanın Davutlar Yalçın Berber Stadında oynanacak olmasından mutlu olduklarını söyleyen Tütüncü, ”Sökespor’un maçlarını izlemek, destek olmak için çok sayıda taraftarlarımız Söke Şehir Stadına gidiyordu. Sökepsor’u kendi evimizde konuk etmek, ona destek vermek camiamıza ve Davutlarlı futbolseverlere ayrı bir keyif verecek. Pazar günü Davutlar'ın tarihi günlerinden birini yaşayacağına inanıyoruz” dedi.

Pazar günü Süper Amatör Lig'de mücadele eden Davutlarspor’un Didim deplasmanında olması nedeniyle maçı izleyemeyeceklerini sözlerine ekleyen Tütüncü, ”Sökespor sahasının zeminin iyileşmesine kadar ev sahipliği yapmaya hazırız” şeklinde konuştu. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler