Takip Et

SON DAKİKA

Eşin Grup Sökespor'da ikinci Ferhatoğlu dönemi

12 Ocak 2022, Çarşamba 11:47

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Eşin Grup Sökespor, Hakan Şimşek ile yolların ayrılmasından sonra teknik adam olarak Gürkan Ferhatoğlu ile anlaştı.

2017-18 Sezonunda Sökespor'da görev yapan Aydınlı başarılı teknik adamla kırmızı lacivertli yöneticilerin yaptıkları görüşmede anlaşma sağlandı.

Genç teknik adamın yardımcısı Mehmet Polat Erce olurken, son olarak Kuşadaspor’u şampiyonluğa taşıyan Ferhatoğlu’nun takımın başına geçmesi camiada olumlu yankı yarattı.

Gürkan Ferhatoğlu, Kulüp Başkanı Tamer Makaraç’ın da katıldığı törende sözleşme imzalarken, Başkan Makaraç her iki taraf için hayırlı olmasını diledi.

Aydınspor'da yetişen ve siyah beyazlı kulüpte kalecilik yapan, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Bölümünden mezun olan Ferhatoğlu, antrenörlük hayatına Aydınspor'un altyapısında başladı. Aydınspor'da, Ispartaspor'da, Nazillispor'da, Torbalıspor'da ve Tekirovaspor'da yardımcı antrenörlüklerin ardından Kemerspor 3. Lig, Çine Madranspor BAL ligi şampiyonluğu yaşayan Ferhatoğlu, 3. Lig'de Sandıklıspor, sonra Muğlaspor, Sökespor, Manavgat Belediyespor, Kemerspor, Mardin Belediyespor ve Kuşadaspor'da görev yaptı. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler