Takip Et

SON DAKİKA

Pamukörenspor liderliğe yükseldi

11 Aralık 2021, Cumartesi 23:58

     


Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup’ta haftanın en önemli maçında, kazanan taraf Pamukörenspor oldu.

Pamukörenspor, sahasında 6. Haftada ligin iddialı ekiplerinden Efelerspor’u ağırladı. Pamukörenspor karşılaşmaya adeta golle başladı. 20’nci saniyede Selim Acar’ın golüyle 1-0 öne geçen Pamukörenspor’a 10’uncu dakikada Efelerspor’dan Emir cevap verdi ve skora 1-1’lik eşitlik geldi. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda iki takımda golü kovaladı. Pamukörenspor 65’inci dakikada Onur Kiremitçi’nin golüyle 2-1 öne geçti. Son dakikalara kadar nefes kesen karşılaşmanın uzatma dakikalarında Efelerspor’un kalecisi Arman, gol için kalesinden çıkarak orta sahaya ve rakip ceza sahası önüne kadar gelse de Efelerspor, 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu galibiyetle Pamukörenspor 13 puanla lider olurken, Efelerspor ligde ikinci mağlubiyetini alarak 12 puanda kaldı.

DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ ÖN PLANDAYDI

Karşılaşmayı izlemeye gelen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Pamukörenspor Kulübü Başkanı Ali Ertürk, ÖR-KOOP Başkanı ve Pamukörenspor Kulübü yöneticisi Ünal Önal futbolcularla poz verdi. Pamukörenspor ve Efelersporlu futbolcular iç içe girerek Aydın spor camiasına dostluk mesajı verdi. Bu güzel görüntülere tribünlerden alkış geldi.

YOĞUN İLGİ VARDI

Pamukörenspor – Efelerspor karşılaşmasını izlemek üzere Kuyucak’ın çevre ilçelerinden ve mahallelerinden bir çok vatandaşın yanı sıra Aydın spor camiasından bir çok isim tribünde yerini aldı. 500’ü aşkın seyircinin izlediği karşılaşmanın ardından Pamukörenspor, taraftarlarıyla doyasıya liderliği kutladı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler