Takip Et

SON DAKİKA

Sökeli satranççılar madalya avcısı oldu

11 Ocak 2022, Salı 16:08

     


Söke Remzi Zeytinoğlu Satranç Kulübü sporcularının başarıları, her geçen hafta artarak devam ederken, Aydın Atatürk Spor Salonunda yapılan 13-18 Yaş Grupları Satranç İl Şampiyonasından da madalyalarla döndüler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu İl Temsilciliğince düzenlenen Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası İl Birinciliği Aydın Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Genel ve Kızlar Kategorilerinde Aydın Atatürk Spor Salonunda iki gün süren zorlu mücadeleler ile sonunda turnuvaya 13 yaş genel, 13 yaş kızlar, 15 yaş genel, 14 yaş genel, 16 yaş genel olmak üzere beş kategoride 6 sporcu ile katılan Remzi Zeytinoğlu Satranç Kulübü sporcuları boş dönmedi. Sökeli sporcular katıldıkları beş kategorinin beşinde il birinciliği ile birlikte 15 yaş kategorisinde il üçüncülüğünü alarak altı sporcu da Söke'ye madalya ile döndü.

Şampiyonada Yusuf Kürşat Günal 16 yaş il birincisi, Ele Nesiloglu 13 yaş kızlar il birincisi, Efekan Sarıbaş 13 yaş genel il birincisi, Çağan Erdem Bektaş 15 yaş genel il birincisi, Ahmet Aras Dağdelen 14 yaş il birincisi, Mehmet Kucak 15 yaş il üçüncüsü oldu.

Remzi Zeytinoğlu Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada, “Bizleri başarıları ile gururlandıran sporcularımızı kutluyoruz. Sporcularımızın başarılarında emek veren Remzi Zeytinoğlu ailesinin tüm bireylerine ve velilerimize teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler