Takip Et

SON DAKİKA

Eşin Group Sökespor Kuşadası Özer Türk Stadı'nda oynamak istiyor

10 Ağustos 2022, Çarşamba 12:21

     


Yeni sezon hazırlıkları için pazartesi günü sahaya inen Eşin Group Sökespor, yeni sezona stat krizi ile girecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca geçtiğimiz aylarda Söke Şehir Stadında yapılan teknik incelemede tribün ve kapalı spor salonuna çürük raporu verilmesinin ardından ilçeye kazandırılacak olan yeni stat projesi de hızlandı. Önümüzdeki günlerde Aydın'da yıkılacak spor tesislerin yıkım ihalesinde yer alacak olan Söke Şehir Stadı'nın da bulunması, kırmızı lacivertli yöneticileri alternatif saha arayışına yöneltti.

Eşin Group Sökespor Başkanı Tamer Makaraç, ”Sökespor büyük bir camia ve geniş taraftar kitlesine sahip. Bağarası veya Sarıkemer sahaları bizim yükümüzü kaldıramaz. Maçlarımızı buralarda oynamak istemiyoruz. Stadımızın olası yıkımına karşı gönlümüzden Kuşadası Özer Türk Stadı'nda oynamak geçiyor” dedi.

Söke'ye yeni stat projesine karşı olmadıklarını sözlerine ekleyen Makaraç, ”Şu anda Söke'nin nüfusu 120 bini geçti. Söke'ye 2 bin 500 kişilik stat yakışmaz. Söke'ye yeni stat projesinin geleceğe dönük kapasitede ve en az 8 bin 500 kişilik olmasından yanayız” dedi.

Yeni sezona stat krizi ile girmeye hazırlanan Sökespor’un ilk yarı maçlarını Söke'de oynaması kesin gözüyle bakılıyor. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler