Takip Et

SON DAKİKA

Amerikan Kültür Koleji voleybolda yarı finalde

10 Ocak 2022, Pazartesi 13:04

     


Manisa'da oynanan Orta Okullar Yıldız Kızlar Grup Maçlarının son gününde Denizli Merkez Efendi Orta Okulunu 3-0 yenen Söke Amerikan Kültür Koleji, adını yarı finallere yazdırdı.

Voleybolda bir başarı da Söke Amerikan Kültür Koleji Yıldız Kızlar Takımından geldi. Son dönemlerde voleybolda adeta altın çağını yaşayan Söke'de başarıların ardı arkası hız kesmiyor. Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında önce Aydın İl Birincisi olan, ardından Manisa'da devam eden grup maçlarına katılan Amerikan Kültür Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı mağlup şampiyon oldu.

Son maçında Denizli Merkez Efendi Orta Okulunu 25-16,25-5 ve 25-6’lık setlerle yenerek şampiyon olan Amerikan Kültür Koleji, adını yarı finallere yazdırdı.

Antrenör Mutlu Yıldırım, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ”Takımımızın bu başarısında hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Amerikan Kültür Koleji kurucusu Ömer Yaraş Beye, yönetici ve öğretmen arkadaşlara, velilerimize ve benim yanımda her zaman destek olan teknik ekipten Nilgün ve Uğur hocama çok teşekkür ederim. Sporcu kızlarımızı emeklerinden ve başarılarında dolayı kutluyorum” dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler