Takip Et

SON DAKİKA

Eşin Grup Sökespor'da ikinci yarı hazırlıkları başladı

6 Ocak 2022, Perşembe 13:12

     


Lige şampiyonluk parolası ile giren, sezonun ilk haftalarında kaybettiği puanların ardından teknik kadroda yapılan kan değişimin ardından tırmanışa geçen Eşin Grup Sökespor'da ikinci yarı hazırlıkları başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke yan sahada antrenör Hakan Şimşek nezaretinde başlayan ikinci yarı hazırlıklarına devre arasında takımdan ayrılan Mustafa Şen ve genç futbolcular Kaan Yazgan ve Serdar Doğan katılmazken, yeni transferler Ahmet ve Yusuf da takımla çalışmalara başladı.

Ligin ilk yarısını değerlendiren Sökespor Antrenörü Hakan Şimşek, ”Bireysel olarak çok iyi performans sergilerken bunu takım oyununa yansıtmakta zorlandık. Nitekim grubumuzda savunmada en az hata yapan ve kalesinde en az gol gören ekip olmamıza rağmen gol yollarında bu başarıyı yakalayamadık. Emre Bozatlı ve Fatih’in sakatlık süreçlerinin uzaması da planlarımızı olumsuz yönde etkiledi. İkinci yarı hazırlıklarında eksiklerimizi tamamlayarak, iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız” dedi.

Gruplarında lider Efeler Spor 09 ile 8 puanlık farkın bulunduğunu dikkat çeken Şimşek, ”Bu kapanmayacak bir fark değil. Öncelikle kendi maçlarımızı kayıpsız geçerek ligin zirvesinden uzaklaşmak istemiyoruz” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Orta sahadaki tecrübeli ismi Mustafa Şen ile yolların ayrılmasının ardından orta saha ve forveti güçlendirmek isteyen kırmızı lacivetliler, Bolvadin Belediyespor’dan Ahmet ve Yusuf’un yanı sıra üç yada dört futbolcuyu daha renklerine bağlamak istiyor. Yeni transferlerin önümüzdeki günlerde planlanan Antalya kampı öncesi takıma katılmaları bekleniyor. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler