Takip Et

SON DAKİKA

Çine’de 'Sokaklar bizim 3x3 basketbol turnuvası' düzenlendi

3 Ocak 2022, Pazartesi 10:46

     


Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sokaklar bizim 3x3 basketbol turnuvasına' 18 takım katıldı. Takımlar arasında dereceye girme başarısı elde edenlere madalyaları takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı 'Sokaklar bizim 3x3 basketbol turnuvası' kapsamında, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilk turnuva, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Mehmet Gök ve Spor Uzmanı Halime Tekin’in organizasyonu ile yapılan turnuva, Aydın İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hakemleri tarafından yönetildi.

“GELEN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA BU ETKİNLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde görevli Voleybol Antrenörü Mehmet Gök, “Bakanlığımız tarafından başlatılan etkinliğin ilkini Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenledik. 54 öğrencinin katıldığı turnuvada, 3’er kişilik 18 takım oluşturuldu. Bu takımlar içerisinde ilk 4’e kalan takımlara da madalyaları takdim edildi. Diğer lise düzeyindeki okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda bu etkinliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

“FAYDALI BİR ETKİNLİK OLDU”

Etkinliğin çok yararlı olduğunu belirten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman Serdar Omatça, “Faydalı bir etkinlik oldu. Öğrencilerimiz üzerindeki pandeminin etkisini azaltmak, onlara sporu sevdirmek adına büyük katkıları olduğunu gözlemliyoruz. Ayrıca, spor bir kardeşlik ve dayanışma etkinliğidir. Ben bu nedenle etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan Gençlik ve Spor ilçe ve İl Müdürlüğü yetkilileri başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığımıza başlatmış oldukları bu etkinlikten dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DERECEYE GİREN İLK 4 TAKIM

Sokaklar bizim 3x3 basketbol turnuvasına katılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Alper Akalın, Sait Korkmaz ve Sualp Özdemir’den oluşan 10/D sınıfı birinci oldu. Alper Kıvrak, Mustafa Çınar ve Çağatay Karanfilden oluşan 12/B Sınıfı ikinci, Yasin Dinç, Ahmet Salih Çetin ve İzzet Efe Avşar’ın katıldığı 9/A Sınıfı üçüncü olurken, Mehmet Çatalkaya, Efekan Durmaz ve Ferhat Demircan’ın oluşturduğu 11/A Sınıfı da dördüncü olarak turnuvada derece elde etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler