AyFm 100.5

Düzenlemeler

2025-06-28 17:34:00

Aydınlı dolmuşçudan ilginç protesto

Aydın’ın Söke ilçesinde bir minibüs şoförü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a olan tepkisini ilginç bir yöntemle gösterdi. Aracına yerleştirdiği LED ekranda “Ali Koç istifa” yazısıyla yollara çıkan şoför, adeta gündem oldu.

Söke ilçesinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir minibüs şoförü, taraftarı olduğu kulübün başkanı Ali Koç’a değişik bir yolla tepki gösterdi. Minibüsünün ön kısmına yerleştirdiği LED panele “Ali Koç istifa” yazan şoför görenlerin yüzlerini güldürdü.

"BİZİM BAŞKAN DEVAM ETSİN" 

Söke’den Davutlar’a yolcu taşıyan Fenerbahçeli bir minibüs şoförü, minibüsünün önüne taktığı LED ekrana “Ali Koç istifa” yazısı yazdı. Sürüş sırasında dikkat çeken yazı, özellikle tatilciler ve diğer sürücüler tarafından fark edildi. Minibüsün önünden geçen Galatasaraylı vatandaşlar ise "Bizim başkan devam etsin" esprileriyle tepkilerini ortaya koyarken, bazı Fenerbahçeli yolcular ise minibüsle selfie çekerek yaşanan olaya mizahi bir şekilde eşlik etti.

Yaşadığı hayal kırıklığını anlatan Sürücü, “Ne yapayım abi, içimde ukde kaldı, bari minibüse yazdım” diyerek güldürdü. (SELİME AYDEMİR)

2025-06-28 17:38:22

Aydınlı dolmuşçudan ilginç protesto

Aydın’ın Söke ilçesinde şehir içi taşımacılık yapan bir şoför, yolcularını minibüsünün önüne astığı “Ali Koç istifa” yazısıyla taşıyor. Taraftarı olduğu kulübün başkanı Ali Koç’a tepkisini göstermek için bir yol aradığını anlatan şoför, görenleri tebessüm ettirdi.

Söke’den Davutlar’a yolcu taşıyan Fenerbahçeli bir şoför, minibüsünün önüne taktığı LED ekrana “Ali Koç istifa” yazısı yazdı. Gün boyu yolda bu yazıyla dolaşan minibüs, gören taraftarların ve tatilcilerin ilgi odağı oldu.
Minibüsün önünden geçen bazı Galatasaraylılar “Bizim başkan devam etsin” derken, Fenerbahçeliler ise selfie çekmeyi ihmal etmedi. Sürücü, “Ne yapayım abi, içimde ukde kaldı, bari minibüse yazdım” diyerek güldürdü.
Davutlar hattında seyahat eden yolcular Söke yollarında “Ali Koç İstifa” sloganıyla yolculuklarını tamamlıyor. (SELİME AYDEMİR)