Takip Et

SON DAKİKA

Bağarası'nda yaz konseri gönülleri okşadı

11 Ağustos 2022, Perşembe 14:36

     


Söke Belediyesince Bağarası 19 Mayıs Gençlik Parkında düzenlenen yaz konserinde sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Yasemin Çandır, seslendirdiği türkülerle sıcak yaz akşamında hemşehrilerinin yüreklerini serinletti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Şef Şenol Çiçek yönetiminde Söke Belediye Bandosu konseri ile başlayan Bağarası Yaz Konserinde yerel sanatçı Fırat Mert seslendirdiği türkülerle büyük beğeni topladı.

Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Çınar, Belediye Meclis Üyesi ve Kültür Komisyonu Başkanı Yasemin Gürsoy, Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Çetinkaya, Belediye Kültür Müdürü Hüseyin Batir, Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı, Yeniköy Muhtarı Mehmet Limoncu, Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam, Ziraat Odası Meclis Üyesi Ahmet Demircioğlu’nun da izlediği konserde sahne alan THM Sanatçısı Yasemin Çandır, Anadolu’nun dört bir yanından seslendirdiği türkülerle gönülleri fethetti.

Aynı zamanda sahne aldığı Bağarası Mahallesinin sakini olan sanatçı Yasemin Çandır, memleketinde konser vermenin heyecan ve mutluluğunu yaşadığını söylerken, yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalarak seslendirdiği türkülerle hemşehrileri ile hasret giderdi.

Konser bitiminde sanatçı Yasemin Çandır ve ona sazları ile eşlik eden ekibine teşekkür eden Söke Belediyesi Kültür Komisyonu Başkanı Yasemin Gürsoy, ”Bu yaz gecesinde türküleriniz hepimizin gönlünü okşadı. Bizler için çok keyifli bir yaz akşamıydı” dedi.

Öte yandan Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı, mahallelerinde yaz konseri düzenlenmesi nedeniyle Söke Belediyesine teşekkür etti. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler