Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor Pazartesi günü toplanıyor

6 Ağustos 2022, Cumartesi 14:31

     


Yeni sezona antrenör Mustafa Şen nezaretinde yeni transferlerden oluşan kadrosu ile girmeye hazırlanan Sökespor'da 2022-2023 Futbol Sezonun hazırlıkları 8 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

Transfer döneminde kadrosuna yapılan transfer görüşmelerinde sol açık Bahtiyar Dolma, orta saha Yusuf Çataloluk, sağ kanat Rahmi Çağatay Şahin, kanat oyuncusu Mert Yıldız, sol bek Suat Gündüz, stoper Ali Can Özaltun, forvetler Abdülaziz Tanyeri, Burak Yılmaz, sol bek Volkan Çekiç, stoper Ramazan Özkal, orta sahalar Rıdvan Demir, Ali Kemal Yükseker ve kaleci Abdülkadir Taşdemir ve sağ bek Bülent İnönü’yü renklerine bağlayan Sökespor ,son olarak da stoper Abdülkadir Güler, sağ kanat Ömer Halis Güven, orta saha oyuncuları Metin Uzun ve Murat Arslan ile takıma takviye yapmıştı.

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili bilgi veren antrenör Mustafa Şen, "8 Ağustos Pazartesi günü öğle yemeğinde buluşmamızın ardından ilk çalışmayı akşamüzeri Söke Şehir Stadında yapacağız. Söke de 15 gün sürecek çalışma programının ardından verilecek 2 günlük izin sonrası 15 gün sürecek Afyonkarahisar kampının başlamasını planladık.Kamp çalışmalarında ve hazırlık maçlarımızda takımımızın durumunu değerlendirme fırsatımız olacak. Gerekirse ihtiyaç duyulan mevkilere takviye yapabiliriz” dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler