Takip Et

SON DAKİKA

“Çerçioğlu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu da mı kandıracak?”

22 Haziran 2022, Çarşamba 12:03

     


AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını gerçekleştireceği Tariş alanı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ilçe halkını kandırdığını belirterek, “Çerçioğlu, şimdi de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu mı kandıracak?” dedi.

Kuşadası’nda uzun yıllar tartışma konusu haline gelen eski Tariş alanı, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldı. Yaklaşık son 5 yıl boyunca da, bu alanın imara açılmaması ve yeşil alan olarak kalması yönünde tepkiler sürmüştü.

İlçe halkı ve çevre derneklerinin bu tepkileri karşısında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 10 bin metrekarelik Tariş alanı için halk oylaması yapmıştı. Halk oylamasında kendisi de ‘Yeşil alan ve otopark’ olması yönünde oy kullanan Başkan Çerçioğlu’nun daha sonra hazırlattığı imar projesinde neredeyse hiç yeşil alan bırakmadığını söyleyen AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, “Kuşadası halkını kandıran Çerçioğlu, şimdi de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu mı kandıracak?” açıklamasında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’nun referandumda kullandığı oyun fotoğrafını gerek sosyal mecralarda, gerekse yaptırttığı haberlerde paylaştığını söyleyen Başkan Gökçe, alanın tam tersi beton yığını haline dönüştüğünü söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile de tepkisini ortaya koyarak, “Sayın Kılıçdaroğlu; Yarın hizmete açacağınız Kuşadası Belediye binasının bulunduğu alan ile ilgili BŞB tarafından referandum yapıldığını, burasının yeşil alan olması konusunda oy kullanıldığını, BŞB Başkanının da yeşil alan yönünde oy kullandığını, ancak bugün buranın betonlaşmış halinin açılışının size yaptırıldığını biliyor musunuz?” diye sordu. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler