Takip Et

SON DAKİKA

“Başkan Şahin’in sabırsızlığının sebebi bu mu acaba?”

21 Aralık 2021, Salı 11:44

     


MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Belediyesi ile CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’i eleştirdi. Başkan Oluç, “CHP ilçe Başkanı Tayfun Şahin, ‘Erken seçim, erken seçim istiyoruz’ diye ortalıkta geziyor, herhalde Milletvekili adayı olacak, sabırsızlığının sebebi bu mu acaba? Ancak bu ülke HDP destekli millet ittifakına bırakılamayacak kadar kutsal bir ülkedir” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Av. Kazım Oluç, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer’in son meclis toplantısında kredi kullanarak parasını dolara yatırdığını açıklamasını, üstü kapalı eleştirerek, verilen vaatleri sordu. Pazarda yarım simit dağıtarak ekonomik kriz vurgusu yapan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in de milletvekili adayı hevesinden bunu yaptığını belirten Başkan Oluç, öncelikle 2019 seçimleri öncesi verilen vaatlerin yerine getirilmesini istedi.

“ÜRETEN VE KAZANAN TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ OLACAK”

Türk Lirasının, döviz kurlarına karşı, piyasa gerçekleri ile uyuşmayan spekülatif yükselmesi karşısında, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama sonrası Türk Lirasının yüzde 30 değer kazandığını dikkat çeken Başkan Kazım Oluç, “Pandemi başladıktan sonra tüm dünya ile birlikte ülkemizde de oluşan enflasyon ve bir takım sıkıntılara rağmen, yapılan anketlerde Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakının niçin halen 1. olduğu dün akşamki Bakanlar Kurulu toplantısı ile bir kez daha kanıtlanmıştır. Ülkemizde erken seçim diye tutturanlar şunu unutmasınlar, Genel Başkanımız, Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Allah'ın izni ve halkımızın desteği ile ülkemizi Yeni Ekonomik Model ile uzun vadede, ülkemizi faiz cenneti olmaktan çıkaracaklar. Üreten ve kazanan Türkiye ve Türk milleti olacak. Enflasyon düşecek, üretim artacak ve emeğin, üretimin değeri artacaktır. İhracatımız artacak Cari Fazla veren ülke olacağız” diye konuştu.

“BU ÜLKE HDP DESTEKLİ MİLLET İTTİFAKINA BIRAKILAMAYACAK KADAR KUTSAL BİR ÜLKEDİR”

CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ile Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in tutumunu sert bir dille eleştiren Oluç, “Kur yükseliyor diye sevinenler, bankalardan Türk Lirası üzerinden kredi alıp yatırımını Dolara yapanlar, kandildeki teröristlerin, ‘CHP ve İYİ Parti’nin halkı sokağa dökmesi gerekiyor’ talimatına itiraz etmeyenler, edemeyenler, eline yarım simit alıp pazarda gezenler, erken seçim bekleyenler, Türkiye'nin seçimi 2023 yılı Haziran ayıdır. 2018 de yapılan sandıktan Cumhur ittifakı kazanarak çıkmıştır. Cumhur ittifakı 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakının adayı Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tekrar kazanacaktır. Bu ülke HDP destekli millet ittifakına bırakılamayacak kadar kutsal bir ülkedir. CHP ilçe Başkanı Tayfun Şahin, ‘Erken seçim, erken seçim istiyoruz’ diye ortalıkta geziyor, herhalde Milletvekili adayı olacak, sabırsızlığının sebebi bu mu acaba?” ifadelerini kullandı.

“YOKSA BELEDİYEYE AİT YERLERİ 2’ŞER DAKİKA ARA İLE İHALE ETMEK DAHA MI KOLAY?”

“2019 Yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçti. Çine Belediyesi 2019 seçimlerinde, seçmene verdiği vaatlerin kaç tanesini yerine getirmiştir?” diyen MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, son olarak şu ifadelere yer verdi:

“Seçim zamanında gittikleri yerlere çuvallarını götürdükleri Çine Yeme ne oldu? Akçaova Mezbahası, mezbelelik mi oldu? Oraya atılan temel kaçak mıydı? Belediyenin bu temeli devem ettirmeye ekonomik gücü mü yok? Yoksa yapmaya iradesi mi yok? Kahraman Mahallemize seçim öncesi alelacele başlanılan Düğün Salonu ne oldu? Ne zaman bitirilecek? Çine Belediyesine köylerden devredilen zeytin ağaçlarını Çine Belediyesi kendisi toplayıp, kendi fabrikasında yağ yaparak, İhtiyacı olan ailelerimize dağıtsa olmaz mıydı? Çine Belediyesi kendisine ait olan arazilere, yonca, mısır, buğday ekerek, ihtiyacı olan ailelerimize dağıtsa olmaz mıydı? Yoksa belediyeye ait yerleri 2’şer dakika ara ile ihale etmek daha mı kolay? 2018 de yapılan sandıktan Cumhur ittifakı kazanarak çıkmıştır. Cumhur ittifakı 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakının adayı Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tekrar kazanacaktır. Bu ülke HDP destekli millet ittifakına bırakılamayacak kadar kutsal bir ülkedir.” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler