Takip Et

SON DAKİKA

“Yaklaşan seçime hazırız”

15 Ağustos 2022, Pazartesi 18:02

     


Saadet Partisi Bozdoğan İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları, “Ülke geneli olduğu gibi Bozdoğan Teşkilatı olarak yaklaşan seçime hazırız” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Saadet Partisi Bozdoğan İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları, Ankara’da partisinin Genel Merkezinde ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret çerçevesinde Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan , Sosyal İşler Başkanı Fatih Aydın , Genel Sekreter Mesut Doğan ve Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ile bir araya gelen Kayaoğulları, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Kayaoğulları, “Eylül ayında gerçekleştirecek olduğumuz İlçe kongremiz öncesi parti yetkililerimiz ile görüşüp fikir alışverişinde bulunarak kendilerine bilgi verdik. Önümüzdeki aylarda sayın Milletvekilimiz Abdulkadir Karaduman’ı da ilçemizde misafir edeceğiz. Geçtiğimiz Cumartesi günü partimiz Ankara’da 2000 kişinin katıldığı program ile seçim startını verdi. Ülke genelinda olduğu gibi Bozdoğan Teşkilatımızda yaklaşan seçime hazır” diye konuştu. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler