Takip Et

SON DAKİKA

“FETÖ’vari işler bunlar YEĞEN”

7 Aralık 2021, Salı 18:04

     


AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Çetin, yazılı bir açıklama yaparak, CHP Efeler ve Nazilli İlçe başkanlarına yanıt verdi. İlçe Başkanlarının yaptığı açıklamaların Aydın Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Önder Yeğen tarafından yazıldığını iddia eden Çetin, “FETÖ’vari işler bunlar YEĞEN” vurgusu yaptı.

Çetin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Özlem Çerçioğlu’nun başı sıkıştığında algıyı yönetmek ve kendisine dönen okları başka yerlere yönlendirmek adına kullandığı argümanlar var. Sıfatı ilçe başkanı olsa da kukla gibi, kendisine gönderilen metinleri okuyorlar. Kim Özlem Çerçioğlu’nun beceriksizliğinden, Aydın’ı yönetememesinden, usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarından bahsetse sahneye bunlar çıkıyor. Hepsinin metni de tek kalem tarafından yazılıyor.

Bize ulaşan bir kaynak, CHP İlçe Başkanları ve bazı CHP’li siyasetçilerin adıyla yayınlanan, Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ı hedef alan açıklamaların hepsinin tek bir kalemden çıktığını söyledi. Aynı kaynak, bu kalemin Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Eski Genel Sekreterlerinden ve halen teftiş kurulu başkanı olarak kurumda görev alan Önder Yeğen olduğunu belirtti. Yaptığımız bazı araştırmalarda kaynağımızın aktardığı bu bilgileri teyit eden emarelere ulaştık.

Önder Yeğen, bir dönem genel sekreter olarak görev aldığı sürede ön tarafta görünür olmak yerine arka tarafa geçip kukla oynatması gerektiğini anlamış bir akıl adamı imajı çiziyor. Ürettiği akılların daha çok Aydın’a hizmet yerine bir yerlere HİMMET oluşturduğu ile ilgili vahim iddialar var. Bu iddiaları ortaya atanlar da bir zaman birlikte yürüdüğü, sırtlarına basarak geldiği yerde, sırtını döndüğün eski suç ortaklarından birileri…

Yeğen, siyaseti halka hizmet etme aracı yerine Aydın’ı soyan, soymaya doymayan birilerine mutlu etme yolu olarak gören, bunu yaptığında terfi alacağını düşünen zavallı kuklalarınızda kodlama hataları yapmışsınız. Yazı yazmakla, yapay zekalarına yazılım kodlamanın farkını anlayamamışsın, kurgun iyi ama mühendisliğin kötü. O yüzden sen kuklalarını konuşturan kurgular yazmak yerine biraz mühendislik öğrensen iyi edersin.

Hem, mühendislik öğrenirsen, kurgu yeteneğin de gelişir. Kim bilir o zaman kendini daha iyi gizleyebilirsin. Ulu orta WhatsApp guruplarına düşen, kendi fantezilerini içeren müstehcen görüntüler çekmenin ve bunu yaymanın ahlaksızlık olduğunu matematiksel olarak da kavrarsın. Mantığını geliştirmeni beklemiyoruz. Çünkü kuklalarına yaptırdığın açıklamalar mantık, akıl gibi kavramlarını bir yerlere kiraya verdiğini gösteriyor. Belki yapay zeka kuklalarının imajını düzeltebilirsin. Daha inandırıcı konuşmalar, açıklamalar yapıyor görünürler.

Bu şekilde açıklamalar yazmaya ve kuklalarına okutmaya devam edebilirsin. Verdiğin mesaj çok net. Çünkü geçmişte bu tür işlere kimlerin tevessül ettiğini bu toplum çok iyi biliyor. FETÖ’vari işler bunlar YEĞEN… Hoş, arama motorlarına senin adını yazılınca FETÖ ile ilgili bir çok başlık gelmiyor değil.

Gereksiz konuşan Nazilli ilçe başkanı ile Tepesi Delik Efeler İlçe Başkanınız Savaş’ın Aydın’daki konutuna dair evraklar istemişler. Vekilimizden rica edeceğiz, eğer uygun görür verirse kendilerine ulaştıracağız. Onlar da çalışma ofislerinde münasip bir yere koysunlar ve saklasınlar. Saklasınlar ki, bu tür yalan dolana başvuracaklarında durduğu yer ve evrakları hatırlasınlar.” (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler