Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı avukatlar Bihemşirem hizmetini indirimli alacak

30 Nisan 2022, Cumartesi 13:02

     


Aydın Bihemşirem Özel Sağlık Kabini ile Aydın Barosu arasında protokol imzaladı. Baro üyesi yaklaşık bin 500 avukat, çalışanları ve birinci derece yakınları sağlık hizmetinden yüzde 10 indirimli yararlanacak.

Aydın Barosu Başkanı Anıl Yetişkin’in makamında, Bihemşirem Özel Sağlık Kabini sahibi Erkan Cacim ile indirim protokolü imzalandı. Daha önce Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile protokol imzalayan Erkan Cacim, diğer kurumlarla da protokol yapmak istediklerini belirtti.

Aydın’da kendi alanı ile ilgili bir eksikliği giderdiklerini belirten Erkan Cacim, halkın kendi evinde sağlık hizmeti alabilmesi için Bihemşirem Sağlık Kabini ile hizmet verdiklerini belirtti. Sünnet, enjeksiyon, pansuman, serum takımı, gebelik testi, gebe izlem, acil yardım uygulamaları, kulak lavajı başta olmak üzere vatandaşların evlerinde sağlık hizmeti verdiklerini belirten Erkan Cacim, “Amacımız, dileyen ve ihtiyaç duyan vatandaşın evinde veya işyerinde hemşire hizmetini en iyi şekilde verebilmek” dedi.

Aydın Barosu ailesinin de bu hizmetten indirimli olarak yararlanmasını amaçladıklarını belirten Baro Başkanı Anıl Yetişkin, “Baromuz ile Bihemşirem Özel Sağlık Kabini arasında indirim protokolü imzalanmıştır. Yapılan protokol uyarınca meslektaşlarımız, stajyerlerimiz, baro personelimiz ve birinci derece yakınları Bihemşirem Özel Sağlık Kabini ile imzalanan protokol kapsamında sağlık sorunları ve bakım ihtiyacı ile ilgili her türlü hizmetten yüzde 10 indirimli yararlanacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler