Takip Et

SON DAKİKA

Eşin'den Özcan'a ziyaret

16 Şubat 2022, Çarşamba 19:01

     


Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın davetlisi olarak Nazilli'ye giden Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı, Aydınlı iş insanı Rıdvan Eşin, Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Makamında bir süre sohbet eden ikili, Nazilli Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte, önce Nazilli Şehir Stadyumu’na gidip, sonra Nazilli Belediyesi’nin işletmesi olan Tepe Cafe & Restaurant’ta yemek yediler.

Ardından Nazilli Belediyespor tesislerini gezen Eşin, Özcan’dan Nazilli’de yapılan çalışmalar ve futbol takımı ile ilgili bilgi aldı.

İkili daha sonra antrenman sahasına indi ve Özcan, Rıdvan Eşin’e Nazilli Belediyespor atkısı ve “RIDVAN EŞİN” yazılı Nazilli Belediyespor forması hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eşin, “Aydın’ımızın en büyük ve güzide ilçelerinden biri olan Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan’ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Her görüşten insanı kucaklayan samimi ve iyi niyetli başkanımıza teşekkür ediyorum. Şu an Aydın futbolunu Türkiye’de en üst seviyede temsil eden ikinci lig takımımız Nazilli Belediyespor’a da Birinci Lig yolculuğunda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleriyle sona erdi. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler