Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'de odalardan Künkçü'ye tam destek

13 Mayıs 2022, Cuma 12:29

     


Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Muhammet Ali Künkçü, Nazilli'de oda başkanları ile bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bu hafta sonu gerçekleşecek olan AYESOB seçimlerinde aday olduğunu geçtiğimiz hafta duyuran Muhammet Ali Künkçü Nazilli'de gerçekleşen kahvaltı programında oda başkanları ile bir araya geldi.

Künkçü'ye desteklerini dile getiren oda başkanları Adnan Özkan'ın şiirinden esinlendikleri "Sen yürü ardından dağlar yürüsün, Ardından asırlar, çağlar yürüsün" dizeleriyle destek sözü verdiler.

Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Künkçü ise kendisine destek veren başkanlara teşekkür etti. Künkçü "Bu güzel organizasyon için öncelikle teşekkür ediyorum. Bugün burada bizlere destek olan başkanlarımıza ve yönetimlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah 15 Mayıs 2022 günü gerçekleşecek seçim ile sizlerin sayesinde hedefimize ulaşacağız. Katılımlarından dolayı başkanlarımıza ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Programa Nazilli çok sayıda oda başkanının yanı sıra, çevre ilçelerden oda başkanları da katıldı. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler