Takip Et

SON DAKİKA

Önce aşları, sonra aşkları karıştı

29 Temmuz 2021, Perşembe 20:01

     


İstanbul Barosu Avukatları Aydınlı Gülşah Burcu Polat ile Denizlili Mehmet Koç, üniversite yemekhanesinde tabldotlarının karışması ile başlayan tanışıklıklarını evliliğe dönüştürdü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da özel bir firmanın genel müdürü Tayfun Polat’ın kız kardeşi, Nilgün ve Taylan Polat’ın kızı Avukat Gülşah Burcu Polat, Denizlili meslektaşı Nazire ve Hasan Koç’un oğlu Mehmet Koç ile hayatını birleştirdi.

Genç çiftin nikahları Aydın’ın Efeler ilçesinde kıyıldı. Düğünleri de Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki bir kır düğün bahçesinde yapıldı.

İLGİNÇ BİR AŞK HİKAYESİ

Aydınlı Gülşah Burcu Polat’ın, 10 yıl matematik öğretmeni olarak çalıştıktan sonra avukat olmaya karar verdiği öğrenildi. Çift, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandıktan sonra okul yemekhanesinde Denizlili Mehmet Koç ile tabldotları karışınca tanıştıklarını söyledi. Bu olay sonrası arkadaş olduklarını, zamanla birbirlerini çok sevdiklerini ve arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü aktaran çift, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Burcu ile Mehmet yaşamlarını İstanbul’da sürdürecek. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler