Takip Et

SON DAKİKA

Masal Perisine yakışır bir düğün töreni gerçekleşti

25 Ağustos 2021, Çarşamba 12:43

     


Çine’de lise döneminde tanışan Ayşe Özdemir ile Cüneyt Ergin, arkadaşlıklarını evliliğe dönüştürdü. Cüneyt Ergin’in ‘Masal Peri’m’ diye hitap ettiği 9 yıllık aşkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Özel İdare’den emekli Çine Sarıoğlu Mahalle’de ikamet eden Ahmet Özdemir ve Nuray Özdemir’in kızları İstanbul’da özel bir bankada çalışan Ayşe Özdemir ile Karakollar Mahhalesi’nde çiftçilik yapan Gülseren ve Adil Ergin çiftinin polis memuru olan oğulları Cüneyt Ergin, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Çine’de 9 yıl önce lise döneminde tanışan ve 2 yıldır nişanlı oldukları belirtilen Ayşe ve Cüneyt çifti için önce Çine Sosyal Tesisleri’nde kına gecesi düzenlendi. İkinci günde Çamoğlu Kır Düğün Bahçesi’nde genç çiftler için Balo Gecesi tertiplendi. Daha önce Çine Uyanspor Kulübü’nde futbol oynayan ve şuan İstanbulspor Şubede polis memuru olarak görev yapan Cüneyt Ergin’in, lise aşkı Ayşe’ye ‘Masal Peri’m’ diye hitap ettiği öğrenilirken, düzenlenen Balo Gecesi’ne katılan davetliler, “Masal Perisine yakışır bir düğün töreni oldu” dedi.

Ayşe ve Cüneyt Ergin çiftinin, tertiplenen düğün organizasyonu sonrası bir hafta balayı için Antalya’ya gittikleri ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler