Takip Et

SON DAKİKA

Sarraf Kocamaz’ın ikizlerinden biri evlendi

24 Ağustos 2021, Salı 11:41

     


Çineli Sarraf Mustafa Kocamaz ve Hesna Kocamaz çiftinin ikiz oğullarından Yiğit Kocamaz ile Ankaralı Ece Kahraman, gerçekleştirilen 2 ayrı düğün töreni ile dünya evine girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’nin tanınmış esnaflarından Mustafa ve Hesna Kocamaz çiftinin ikiz oğullarından İnşaat Mühendisi Yiğit Kocamaz ile Ankara Polatlı’da unlu mamuller ve fırın işletmeciliği yapan Şenol ve Saadet Kahraman çiftinin ülke geneli hizmet veren özel bir firmada müdürlük yapan kızları Ece Kahraman, hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftler için ilk olarak Polatlı’da 2 gün süren düğün merasimi tertiplenirken, hafta sonu da Efeler’de hizmet veren bir düğün salonunda balo gecesi tertiplendi. Çeşitli ikramların yapıldığı geceye, Çineliler başta olmak üzere Ankara’dan gelen kız evi ailesi ve çok sayıda davetli katıldı. İkiz oğullarından Uygar Kocamaz’ın Ege Üniversitesi’nde doktor olarak görev yaptığını belirten Mustafa Kocamaz, “Oğullarımdan Yiğit’in düğün merasimini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır bu mutlu anı beklediklerini belirten Ece ve Yiğit çifti, Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda yaptıkları araçlı kortejleri, Türkiye gündemine oturdu. Genç çiftin davul ve zurna eşliğinde gerçekleştirdiği araç konvoyunu görüntüleyen Gazeteci ve Yazar Ertuğrul Özkök ise, ‘Böyle olur Ege düğünleri’ başlığı ile sosyal medya hesabında paylaştı. Özkök'ün bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler