Takip Et

SON DAKİKA

Festival gibi sünnet düğünü

24 Ağustos 2021, Salı 16:43

     


Aydınlı Müteahhit ve Güleçoğlu Gıda'nın sahibi, MHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Güleçoğlu ile Ev Hanımı Tuğba Güleçoğlu’nun oğulları Tacettin Mert, festival gibi bir sünnet düğünü ile erkekliğe adım attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Akarsu Park’ta gerçekleştirilen sünnet düğününe ticaret, siyaset ve STK temsilcisinin yanı sıra ailenin akraba ve dostlarından oluşan çok sayıda davetli katıldı.

Gündüzünde misafirlere yemek ikramı yapılan sünnet düğününde mehter takımı gösterisi gerçekleştirildi. Akşamındaki eğlence Erkan ve Tuğba Güleçoğlu çiftinin muhteşem dansıyla başladı. Ardından sünnet çocuğu Mert Güleçoğlu efe kıyafeti giyerek efelerle birlikte harmandalı oynadı. Tuğba Güleçoğlu bindallı giyerek nedimelerle birlikte Mezdeke ve Çıkı Çıkı şarkısında gösteri yaptı. Gösteri, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Gösterinin ardından Mert Güleçoğlu'na nedimeler eşliğinde kına yakıldı. Sünnet çocuğunun anne ve babasını yanı sıra dedeleri Müteahhit Tacettin Güleçoğlu ve Eski Salavatlı Mahalle Muhtarı Ahmet Kudüsoğlu'nun da misafirlerle birlikte doyasıya eğlendiği sünnet düğünü oynanan harmandalı ile birlikte sona erdi. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler