Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı aile çifte mutluluk yaşadı

24 Temmuz 2021, Cumartesi 09:51

     


Aydın Efeler ilçesi Alanlı Mahallesi'nde yaşayan Görgün Ailesi, Kurban Bayramı ile birlikte 4 gün arayla iki düğün gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Alanlı Mahalle sakinlerinden Mehmet Emin ve Nurcan Görgün çifti, Kurban Bayramı’nda çiftte bayram yaşadı. Bayram tatilini fırsat bilen ailenin Gaziantep’te görevli Astsubay Üstçavuş oğulları Gökhan Görgün, Afyon Sandıklı ilçesinde okul öncesi öğretmeni Filiz Koçak ile hayatlarını birleştirdi ve bir ömür boyu mutluluk için birbirlerine evet dedi.

Görgün Ailesi’nin Aydın Türk Telekom Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan kızları Gamze Görgün ise, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim görevlisi Serkut Kılınç ile dünya evine girdi. İstanbullu damat adayı Serkut Kılınç da, gecede sürpriz yaparak mikrofonu eline alıp misafirlere 5 parça müzik ziyafeti verdi. Kendisine, ailenin baterist oğlu Assubay Üstçavuş Gökhan Görgün eşlik etti. Efeler Alanlı Mahallesi Düğün Salonu’nda 4 gün arayla gerçekleşen düğün törenine, Görgün, Koçak ve Kılınç ailelerinin yakın akrabaları, arkadaşları ve çok sayıda misafir katıldı. Aileler ve yakınları gecede doyasıya eğlenirken, katılan misafirlere yemek ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Her iki düğün geleneksel zeybek oyunları ve onuncu yıl marşıyla son buldu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler