Takip Et

SON DAKİKA

Kömürcüoğlu Ailesi’nin mutlu günü

23 Mayıs 2022, Pazartesi 12:43

     


AK Parti Yenipazar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Teşkilat Başkanı ve eski Kadın Kolları İlçe Başkanı Keziban Kömürcüoğlu ve Kadıoğlu Camii İmam Hatibi Hüseyin Bekir Kömürcüoğlu'nun oğulları Habip Kömürcüoğlu ile Ispartalı Nisanur Uslu dünya evine girdi.

AK Parti Yenipazar İlçe Kadın Kolları önceki dönem Başkanı Keziban Kömürcüoğlu ve Hüseyin Bekir Kömürcüoğlu’nun Afyon İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan oğulları Habip Kömürcüoğlu ile Isparta Merkez'den Şevket Demirel Fabrikası'nda çalışan Hikmet ve ev Hanımı Fatma Uslu'nun kızı Nisanur Uslu, düzenlenen görkemli bir düğün merasimi ile evlendi.

Yenipazar’da gerçekleşen düğün töreninde her iki aile gelen misafirleriyle yakından ilgilendi. Düğün merasimine, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler ilçe Başkanı Hüsnü Elbir, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Yenipazar ve çevre ilçelerden siyasi parti teşkilatlarının başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtarları ve her iki ailenin yakınları ile genç çiftlerin arkadaşları katıldı. Genç çiftin düğün merasimi, Yenipazar Kapalı Pazar Yerinde saat 11:00’de Mevlidi Şerif okunması ve akşam 21:00’e kadar misafirlere yemek ikramı ile devam etti. Akşamına da, Yenipazar Belediye Düğün Salonu’nda yapılan görkemli balo gecesinde konuklar doyasıya eğlendi. Genç çiftin Nikahını Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden kıydı. Evlenme cüzdanını geline veren Başkan Erden ömür boyu mutluluklar dileyerek nasihat vermeyi de ihmal etmedi. Gece, takı merasimi ve geleneksel zeybek oyunları ile son buldu. Oğlunun en mutlu gününde yakından ve uzaktan katılan herkese teşekkür eden Kömürcüoğlu Ailesi, “Allah herkesin evlatlarına böyle güzellikler nasip etsin” dedi. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler