Takip Et

SON DAKİKA

Evine gidemeyen esnafın doğum günü işyerinde kutlandı

14 Ekim 2021, Perşembe 14:32

     


Çine'de kahvehane işletmeciliği, gazete dağıtıcılığı ile kargo işletmeciliği yapan ve sabah erken saatte çıkıp gece geç saatte evine dönen Fahri Sağlam'ın ailesi, iş yerinde sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Hamitabat Mahallesi 234 Sokak'ta kahvehane ve dağıtım işletmeciliği yapan Fahri Sağlam'ın 41. yaş günü nedeniyle ailesi ve komşuları iş yerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, doğum gününü kutladı.

Güne sabah saat 06.00'da gazete dağıtımı ile başlayan ve gece saat 24.00'te işlettiği kahvehaneyi kapattıktan sonra ancak evine gidebilen Fahri Sağlam'ın ailesi, hazırlattıkları pasta ile iş yerinde sürpriz yaptı. Akşam saatlerinde işletmeciliğini yaptığı kahvehanede ailesini karşısında gören Fahri Sağlam, şaşkınlığını gizleyemedi. Ailesinin hazırlattığı yaş pastayı üfleyen Sağlam, ailesine teşekkür etti.

Sağlam'ın ailesi tarafından yapılan sürprizden etkilenen iş yeri komşuları ve arkadaşları da, daha sonra bir sürpriz gerçekleştirdi. Aynı şekilde yaş pasta ile kahvehaneye gelen Fahri Sağlam'ın iş yeri komşuları ve arkadaşları doğum günü mutluluğuna ortak oldu. Sağlam'ın 41. yaş gününü kutlayan arkadaşları, Sağlam'ın hazırladığı çay eşliğinde bir süre sohbet etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler