Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı eğitimciler evlilik yolunda ilk adımı attı

12 Ağustos 2021, Perşembe 20:04

     


Aydınlı Edebiyat Öğretmeni Kenan Üşenmez ile Rehber Öğretmeni Elif Keser, bir süredir devam eden arkadaşlıklarını resmileştirerek evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydınlı emekli Tapu ve Kadastro Müdürü Çetin Üşenmez ile merhum Ferah Üşenmez’in oğulları Edebiyat Öğretmeni ve aynı zamanda gazetemiz köşe yazarlarından Kenan Üşenmez ile emekli İngilizce Öğretmeni Fatin Rüştü Keser ile Adnan Menderes Üniversitesi’nde görev yapan Nurcan Keser çiftinin Rehber Öğretmeni olan kızları Elif Keser, düzenlenen nişan töreni ile evliliğin ilk nişanesini yerine getirdi.

Efeler Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren Prenses Hira Garden Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen Kenan ve Elif çiftinin nişan törenine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile damat adayı Kenan Üşenmez’in görev yaptığı Kayabaşı Anadolu Lisesi yetkilileri ve mesai arkadaşları, Üşenmez ve Keser ailelerinin yakınları ve davetliler katıldı.

Nişan yüzükleri takılan Elif ve Kenan çiftinin, 2022 yılı Haziran ayında nikah masasına oturmayı planladıkları ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler