Takip Et

SON DAKİKA

Çulha Kardeşler erkekliğe adım attı

8 Ağustos 2021, Pazar 15:07

     


Çine’de römork ve tanker imalatçısı Çağlar Çulha ve Sanem Çulha çiftinin oğulları Zafer (7) ve Tahir Çulha (11) erkekliğe adım attı.

Çine Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Özen-İş Römork ve tanker imalatçılığı yapan Çağlar ve ev hanımı Sanem Çulha çiftinin oğulları, Karakollar Mahallesi İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Zafer ile Çine Mustafa Türkoğlu Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Tahir Çulha için sünnet düğünü merasimi tertiplendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karakollar Mahallesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen sünnet düğününde misafirlere gün boyu yemek ikramında bulunuldu. Akşamına düzenlenen eğlenceye ise Çulha Ailesi ve oğulları ellerinde Türk Bayrağı ile sahneye çıktı. Zafer ve Tahir’in Aydın Zeybeği eşliğinde başlattığı gece, Akçaova Mahallesi’nde devam eden yangın nedeniyle buruk bir şekilde devam etti.

"BURUK BİR ŞEKİLDE KUTLADIK"

Pandemi nedeniyle daha önce 2 kez sünnet merasimi organizasyonunu için gün belirlediklerini ve ertelemek zorunda kaldıklarını belirten Çağlar ve Sanem Çulha çifti, “Evlatlarımızın sünnet merasimini yapmaya planladığımızda koranavirüs salgını başladı. Geçen yıl normalleşme sürecinde yapmak için davetiyelerimizin bir kısmını dağıttık ama salgın artınca düğünümüzü iptal ettik. Bugün bu en mutlu günümüzü de Akçaova’da devam eden yangın nedeniyle buruk bir şekilde kutladık. İnşallah bu hastalıktan biran önce kurtuluruz, yangınlarda çok daha canlımız yok olmadan söndürülür. Ülke olarak kısa sürede normale döneriz. Bu da çocuklarımızın kaderi, Allah’ım inşallah bahtlarını açık eyler” ifadesini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler