Takip Et

SON DAKİKA

Kuyucak Deve Güreşi Festivali büyük ilgi gördü

14 Şubat 2022, Pazartesi 14:16

     


Aydın'ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen Deve Güreşi Festivali, güzel bir havada coşkulu kalabalıkla gerçekleştirildi.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'ün ev sahipliğinde, her yıl düzenlenen Kuyucak Geleneksel Deve Güreşi Festivali’nde, ücretsiz olarak binlerce vatandaşın katılımıyla, 130 pehlivan deve kıran kırana güreşti.
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Gabalcı, AK Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, AK Parti İlçe Başkanları, İl müdürleri, daire amirleri, muhtarlar, Kuyucaklı vatandaşlar, komşu il ve ilçelerden gelen misafirlerin katılımıyla gerçekleşen festivalde, izleyiciler güzel anlar yaşadı.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Kuyucak’ın güzel arenasında bu muhteşem görüntüyü yaratan siz değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Türk Yörük Kültürü’nün yaşatılmasında emeği geçen öncelikle belediye personelimize çok teşekkür ediyorum. Bu arenanın hazırlanmasında çok büyük emekleri var. Festivalimizin asıl amacı bütün vatandaşlarımızın bir araya gelerek birlik ve beraberlik ortamının oluşmasıdır. Komitemize, hakem heyetimize, deve sahibi kardeşlerimize, develerin bakımını üstlenen kardeşlerimize, tüm misafirlerimize Ege’nin İncisi Kuyucak Deve Güreşi Festivalimize sunduğunuz katkılar için teşekkür ediyorum” dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler