Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü’nün olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
CHP Kuşadası İlçe Örgütü’nde gerçekleşen olağan kongreye, Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkım Denizaslanı, YDK Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, önceki dönem milletvekilleri Halit Dikmen ve Şükrü Bütün, Kuşadası Belediye Başkanı ve Aydın BŞB Grup Başkanvekili Ömer Günel, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Erhan Köse, Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen ve Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer de kongrede yer aldı.
Kongreye ayrıca belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, delegeler, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver, ilçedeki siyasi parti ve STK temsilcileri ile muhtarlar ve partililer yoğun katılım sağladı.
Yapılan oylama sonucunda geçerli oyların tamamını alan Mehmet Gürbilek, güven tazeleyerek yeniden CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı görevine getirildi. (İREM DELİCE)