Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yaşayan Azerbaycanlı Nusaba Çıbık, yıllardır içinde ukde kalan düğün hayalini sonunda gerçekleştirdi. Yaklaşık 7 yıl önce Türkiye’ye taşınan 51 yaşındaki Nusaba Çıbık, burada tanıştığı Mehmet Ali Çıbık ile hayatını birleştirdi.
Hiç evlenmediği için içinde hep bir düğün yapma arzusu taşıyan Nusaba Çıbık için mahalle sakinleri seferber oldu. Koçarlı’da yaşayan komşuları, örnek bir dayanışma sergileyerek Nusaba Çıbık’a mahallede geleneksel bir düğün düzenledi.
Azerbaycan’dan Türkiye’ye aşkı için geldiğini belirten Nusaba Çıbık, yıllardır hayalini kurduğu düğünü sonunda yaşamanın mutluluğunu dile getirdi. “Bu benim çocukluk hayalimdi. Hiç evlenmemiştim. Burada bana düğün yapan herkese çok teşekkür ederim. Kendimi çok özel hissettim” dedi. (İREM DELİCE)