Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu Memnune İnci MYO öğrencileri turizm sektörünün temsilcileriyle buluştu

9 Mart 2022, Çarşamba 10:25

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı tarafından 3 Mart 2022 tarihinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa Hotel yetkilileri ile bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Etkinlikte; Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa Hotel Yiyecek-İçecek Departmanı Müdürü Hasan Akyol, Kat Hizmetleri Departmanı Müdürü Dilek Taş, Ön Büro Departmanı Müdürü Aysel Yalçın, Mutfak Şefi Abdullah Şeker, Yüksekokul Müdürü Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Taşdelen, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlileri İsmail Mert Özdemir ve Zekeriya Matçiçek yer aldı.

Etkinlikte otel yöneticileri; otel departmanları, staj imkanları, çalışma koşulları, stajyerlerden beklentiler ve müşteri profilleri ile ilgili bilgileri öğrencilerle paylaştı. Etkinlik, staj ve çalışma koşulları üzerine soru-cevabın ardından staj başvuruları alınarak sona erdi.

Etkinliğin sonunda Karacasu MYO Müdürü Yardımcısı Mehmet Taşdelen, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Umut Tolga Gümüş adına otel yöneticilerine hediye ve teşekkür belgesi sundu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler