Aydın’ın Koçarlı ilçesinin 2. Amatör Küme temsilcisi Bıyıklıspor, sezonun en kritik maçına çıkıyor. Sarı-siyahlılar, pazar günü kendi sahasında oynayacağı karşılaşmayı kazanması halinde bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 1. Amatör Küme’ye yükselecek.
Aydın 2. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden lider Bıyıklıspor, geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Yılmazspor’u deplasmanda mağlup ederek büyük avantaj elde etmişti. Ligde 20 puanla zirvede yer alan Koçarlı temsilcisi, en yakın rakibinin 4 puan önünde bulunuyor.
“BİZİM İÇİN SON 90 DAKİKA”
Bıyıklıspor, pazar günü saat 15.00’te Bıyıklı Stadı’nda Aydın İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadeleyi kazanması halinde Bıyıklıspor, geçen sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu kez taraftarı önünde ilan edecek. Karşılaşmaya Aydın ve çevre ilçelerden çok sayıda futbolseverin gelmesi beklenirken, yoğun ilgi nedeniyle güvenlik önlemlerinin de artırılacağı öğrenildi.
“O KUPA BU MAHALLEYE GELECEK”
Maç öncesi açıklamalarda bulunan Bıyıklıspor Sportif Direktörü Lütfi Gülenç, tüm taraftarları tribünlere davet etti. Gülenç, “Taraftarımızın desteğiyle şampiyonluğu hep birlikte kutlamak istiyoruz. O kupa bu sene bu köye, bu mahalleye gelecek” ifadelerini kullandı. (SERKAN SARAÇOĞLU)
Bartın'ın Amasra ilçesinde dalış yaparken hayatını kaybeden genç hakem memleketi Mersin'in Erdemli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Genç hakemin bayram sonrasında düğün yapmayı planladığı öğrenildi.
Dün Bartın'ın Amasra ilçesinde kayalık bölgede denizde zıpkınla dalış yapan 30 yaşındaki Mustafa Onur Özgenç, vurgun yedi. Özgenç'in bir süre sonra denizden çıkamadığını fark eden arkadaşları Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, genci denizden çıkardı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Özgenç kurtarılamadı.
Klasman yardımcı hakem olduğu öğrenilen Özgenç'in sağlık sektöründe çalıştığı öğrenilirken cenazesi memleketi Mersin'in Erdemli ilçesine getirildi. Öğle namazının ardından Türbe Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrasında genç hakemin naaşı gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi. Özgenç'in bayram sonrasında düğün yapmayı planlandığı ancak üzücü hadisenin meydana geldiği belirtildi.
Türkiye Futbol Federasyonu ise başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Bölgesel yardımcı hakem Mustafa Onur Özgenç'in Bartın'da geçirdiği deniz kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Onur Özgenç'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve hakem camiasına başsağlığı dileriz" denildi. (İHA)